Σία Κοσιώνη: «Παγωμένη» μπροστά στις εικόνες βιβλικής καταστροφής: «Ο πόνος είναι βαθύς»
Media

Σία Κοσιώνη: «Παγωμένη» μπροστά στις εικόνες βιβλικής καταστροφής: «Ο πόνος είναι βαθύς»

Ο απολογισμός της καταστροφικής κακοκαιρίας φέρνει εικόνες που δεν τις χωρά ανθρώπου νους.

Συγκλονισμένοι παρακολουθούμε τις εξελίξεις ελπίζοντας σε έναν εφιάλτη που θα λάβει τέλος. Σε ακόμη πιο δυσάρεστη θέση οι δημοσιογράφοι, οι οποίοι καταγράφουν καρέ καρέ τι έχει αφήσει η τραγωδία αυτή στα σημεία που βρίσκονται.

«Παγωμένη» για μια ακόμη βραδιά και η Σία Κοσιώνη, η οποία μέσα από το δελτίο του ΣΚΑΙ μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν.

kosioni-(2).jpg

Με λύπη το βράδυ της Παρασκευής (8-9) εξέφρασε την αγωνία της αλλά και τον πόνο για τις ζωές που έχουν χαθεί κι αυτές που αναζητούνται!

kosioni-(3).jpg

«Τέταρτη ημέρα αυτής της απίστευτης δοκιμασίας στην Θεσσαλία για τους ανθρώπους, οι οποίοι παραμένουν βουτηγμένοι στα νερά και την απελπισία Είμαστε, λοιπόν, εδώ για να καταγράψουμε τις επόμενες ώρες τις συνέπειες αυτής της πρωτοφανούς θεομηνίας που έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμα της. Η αγωνία είναι μεγάλη για τους ανθρώπους που αγνοούνται, ο πόνος είναι βαθύς για τους ανθρώπους που έχουμε ήδη χάσει. 10 στον αριθμό, επισήμως, οι νεκροί. 4, επισήμως, οι αγνοούμενοι. Ανυπολόγιστες οι καταστροφές σε περιουσίες και υποδομές», είπε ανάμεσα σε άλλα κατά τη έναρξη του δελτίου.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved