Blue Horizon: Η on air έκρηξη της Παναγοπούλου! «Αδιανόητο! Mας έχει αρρωστήσει όλους»
Media

Blue Horizon: Η on air έκρηξη της Παναγοπούλου! «Αδιανόητο! Mας έχει αρρωστήσει όλους»

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή της η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η παρουσιάστρια του Mega με αφορμή τις εξελίξεις που αφορούν στη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη, ξέσπασε στον «αέρα» του δελτίου.

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-892023-101231-mm.jpg

«Μας έχει αρρωστήσει όλους αυτό το θέμα, αυτή η δολοφονία. Θα μείνουμε εδώ, ραγίζει την καρδιά μας και δεν χωράει το μυαλό αυτή την κτηνωδία. Έχουμε δει τόσες φορές τα βίντεο και αυτά τα πλάνα αλλά δεν το χωράει το μυαλό μας. Αυτή η κτηνωδία, ξαναλέω, πως συνέβη. Η κτηνώδης συμπεριφορά των ανθρώπων που δολοφόνησαν τον Αντώνη. Από την έρευνα προκύπτει και ένα σοκαριστικό και βεβαίως εξοργιστικό στοιχείο που δείχνει την κτηνώδη, επιμένω στη λέξη και την επαναλαμβάνω συνειδητά, αδιαφορία των δολοφόνων αλλά και του πληρώματος του πλοίου που είδε την δολοφονία.

panagopoulou.jpg

Έμεινε έξι λεπτά στο νερό! Δεν το χωράει το μυαλό μας, ότι βλέπεις έναν άνθρωπο να πνίγεται μπροστά σου και αντιδράς με αυτό τον τρόπο. Είναι αδιανόητο! Είναι αδιανόητο! Δεν το χωράει το μυαλό μας! Αυτοί οι άνθρωποι τι είχαν στο κεφάλι τους εκείνη την ώρα και ποια τιμωρία είναι αρκετή;», είπε σε έντονο ύφος και συμπλήρωσε:

«Και όταν ξέρεις ότι από τους στροβιλισμούς, που δημιουργούνται εκείνη την ώρα, πραγματικά ο άνθρωπος θα πνιγόταν. Και είδαμε που γυρίζει την πλάτη και φεύγει. Και ακούσαμε την γυναίκα, που πήγε στην κηδεία, να λέω πως άκουσε το «φεύγουμε, σαν να είχε πέσει ο καφές του μέσα στη θάλασσα». Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράφει αυτή η κτηνωδία και επιμένω στη λέξη».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved