Η παραλία: Γιώργος και Υπατία μαζί στα Μάταλα! Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια
Media

Η παραλία: Γιώργος και Υπατία μαζί στα Μάταλα! Όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια

Οι συγκλονιστικές εξελίξεις, στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς της ΕΡΤ1 «Η παραλία», από τη Δευτέρα 11 έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023, στις 22:45

Επεισόδιο 6: Καθώς οι υποψίες για τον φόνο αυξάνονται, ο Καραχάλιος και ο Γράντος έχουν μια αινιγματική συζήτηση σχετικά με την εύρεση του δολοφόνου. Η Υπατία και ο Χάρι περνούν μια ολόκληρη μέρα μαζί, φροντίζοντας τους ασθενείς των γειτονικών χωριών. Κουρασμένοι από τις επισκέψεις, αποφασίζουν να χαλαρώσουν σε μια ερημική παραλία και έρχονται πιο κοντά. Την ίδια στιγμή, η μητέρα της Υπατίας, Αντιγόνη, ανησυχεί για την κόρη της που λείπει όλη τη μέρα και ψάχνει να τη βρει, μιας και την έχει αιφνιδιάσει η άφιξη του αρραβωνιαστικού της, Γιώργου. Παράλληλα, η Νικολίνα επισκέπτεται τον Νικήτα και νέα μυστικά για το κοινό παρελθόν τους αποκαλύπτονται.

H-PARALIA-EPEISODIO-6-3.jpg

Επεισόδιο 7: Ο Γιώργος καταφθάνει στα Μάταλα με την ελπίδα να συναντήσει την Υπατία. Ωστόσο, προς απογοήτευσή του, τον υποδέχεται η Αντιγόνη στο σπίτι του Αρχοντάκη και τον συστήνει στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Η Υπατία, έπειτα από μια μέρα γεμάτη περιπέτειες με τον Χάρι, καταφθάνει αργότερα στο σπίτι της και βρίσκεται προ εκπλήξεως, ανακαλύπτοντας τον αρραβωνιαστικό της να την περιμένει με ανυπομονησία. Παράλληλα, ο παπα-Νικόλας και ο Γράντος συζητούν για τη σχέση του Γράντου με την Κερασία και το πώς οι φήμες και η δημόσια συμπεριφορά του μπορεί να επηρεάσουν την Κερασία. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η Μαρία, αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τον Γράντο, μιας και είναι πεπεισμένη για την ενοχή του, καταλήγει να παρατηρεί την εξέλιξη των γεγονότων από το σκοτάδι.

H-PARALIA-EPEISODIO-6-7.jpg

Επεισόδιο 8: Ο Καραχάλιος έρχεται αντιμέτωπος με τη Μαρία και της εκφράζει τη συμπάθειά που τρέφει γι’ αυτήν. Ο Διονύσης μαζί με τον Γιώργο επισκέπτονται το καφενείο του Σήφη όπου συζητάνε για το μέλλον του γαμπρού με την Υπατία. Ο Λοΐζος αντιμετωπίζει διλήμματα σχετικά με την έγκριση του σχεδίου του Αρχοντάκη. Η Υπατία και ο Γιώργος κάνουν την πρώτη τους βόλτα ως ζευγάρι στο χωριό και επισκέπτονται τη γραφική παραλία των Ματάλων.

H-PARALIA-EPEISODIO-8-1.jpg

Επεισόδιο 9: Η Υπατία με τον Γιώργο απολαμβάνουν χαλαρωτικές στιγμές μαζί κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, ωστόσο, το μυαλό της Υπατίας είναι κολλημένο στον Χάρι. Καθώς τα συναισθήματα του Χάρι για την Υπατία αναπτύσσονται συνεχώς, ο Χάρι δεν μπορεί να τα κρύψει, όταν γνωρίζει τον αρραβωνιαστικό της Υπατίας. Παράλληλα, ο Γράντος επισκέπτεται τον Καραχάλιο στο αστυνομικό τμήμα και μοιράζεται μαζί του μια καινούρια πληροφορία για τη δολοφονία προσπαθώντας να ρίξει φως στην υπόθεση του τραγικού φόνου. Ο Πιτ εξακολουθεί να νιώθει τον πόνο της απώλειας της αγαπημένης του και μοιράζεται τα συναισθήματά του με τη Νάταλι.

H-PARALIA-EPEISODIO-10-5.jpg

Επεισόδιο 10: Η ένταση ανάμεσα στην Καίτη και τον σύζυγό της κλιμακώνεται, δημιουργώντας έντονες καταστάσεις που επηρεάζουν άμεσα τον Παύλο. Στην προσπάθειά του να προστατεύσει την αγαπημένη του, τα πράγματα παίρνουν μια απροσδόκητη τροπή για τον μικρό γιο του Αρχοντάκη, ο οποίος για να απεγκλωβιστεί από τη δύσκολη θέση θα χρειαστεί επειγόντως τη βοήθεια του Χάρι. Ο Αρχοντάκης αναστατώνεται με τις εξελίξεις και σπεύδει να τον βοηθήσει. Παράλληλα, η Υπατία και ο Γιώργος απολαμβάνουν μια εκδρομή στο Ηράκλειο, όπου επισκέπτονται το αρχοντικό της οικογένειας Αρχοντάκη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved