Blue Horizon: Συγκλονίζει η αδερφή του Αντώνη για την τραγική απώλεια - «Κλαίω όλη μέρα. Δεν αντέχω»
Media

Blue Horizon: Συγκλονίζει η αδερφή του Αντώνη για την τραγική απώλεια - «Κλαίω όλη μέρα. Δεν αντέχω»

Στην τραγική απώλεια του 36χρονου Αντώνη στον Πειραιά από μέλη του πληρώματος του πλοίου «Blue Horizon» αναφέρθηκε η αδερφή του, Ρένα μιλώντας στο περιοδικό «Secret» των Παραπολιτικών.

Η ίδια δηλώνει συγκλονισμένη και ο πόνος της είναι τεράστιος. Το μόνο που επιθυμεί, όπως δηλώνει είναι οι δολοφόνοι του αδελφού της να μπουν στη φυλακή.

H νεαρή γυναίκα μίλησε με πόνο ψυχής για τις δραματικές ώρες που περνάει.

Όσα είπε η αδερφή του αδικοχαμένου, Αντώνη και το Blue Horizon:

«Κλαίω όλη μέρα. Θέλω να ηρεμήσω, δεν αντέχω άλλο. Θέλω να μπουν φυλακή, τον σκοτώσανε, τον πετάξανε στη θάλασσα. Τον βλέπω στο όνειρό μου, ότι είναι στο σαλόνι. Δεν ήξερε κολύμπι. Ήταν ένα καλό κοπέλι. Γιατί να του το κάνουν αυτό; Είναι δολοφόνοι. Τον πέταξαν στη θάλασσα. Να μπουν φυλακή και να μην ξαναβγούν, γιατί είναι δολοφόνοι. Έριξαν ένα μικρό παιδί στη θάλασσα» είπε η αδερφή του αδικοχαμένου Αντώνη.

Μιλώντας πριν από μερικές ημέρες στο MEGA η αδελφή του Αντώνη Καρυώτη, Ρένα, ζήτησε να τιμωρηθούν «και να μη βγουν από τη φυλακή ποτέ των ποτών». Αρχικά είπε πως ενημερώθηκε για το θάνατο του Αντώνη από τον μεγαλύτερο αδελφό της, ο οποίος της έδειξε και το σχετικό βίντεο. Στη συνέχεια με λίγα λόγια εξέφρασε τον πόνο και την στενοχώρια της και ζήτησε «να μην βγουν από την φυλακή ποτέ, να σαπίσουν εκεί μέσα θέλω». Δήλωσε άγνοια τέλος για το αν εκείνοι που τον έσπρωξαν τον γνώριζαν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved