Είσαι το ταίρι μου: Ήξερες ότι 3 από τους αγαπημένους πρωταγωνιστές έχουν φύγει από τη ζωή;
Media

Είσαι το ταίρι μου: Ήξερες ότι 3 από τους αγαπημένους πρωταγωνιστές έχουν φύγει από τη ζωή;

Μπορεί η σειρά Είσαι το ταίρι μου να παίζεται για πολλοστή φορά σε επανάληψη στο Mega ωστόσο σημειώνει υψηλότατα νούμερα τηλεθέασης καθώς έχει φανατικό κοινό που σε κάθε επανάληψη δεν χάνει επεισόδιο.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα την 1η Οκτωβρίου 2001 και ολοκληρώθηκε στις 25 Ιουνίου 2002, έπειτα από έναν κύκλο 30 επεισοδίων. Λατρεμένοι όλοι οι πρωταγωνιστές και κάποιοι από αυτούς μέσα σε σχεδόν είκοσι χρόνια που έχουν μεσολαβήσει δεν είναι πια ανάμεσά μας.

Οι τρεις πρωταγωνιστές και σπουδαίοι ηθοποιοί είναι η Βίκυ Βανίτα, ο Δημήτρης Καμπερίδης και ο Βασίλης Ανδρεόπουλος

Βίκυ Βανίτα

tairi-(3).jpg


Έπαιξε σε πολλές ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, ενώ συμμετείχε σε επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές, όπως Το ρετιρέ το 1990.
Η πρώτη της εμφάνιση στη μεγάλη οθόνη ήταν το 1968 στην ταινία Θύελλα στο σπίτι των ανέμων και έπαιξε σε πολλές γνωστές ταινίες, όπως η ταινία Ρεμπέτικο ως το 1984. Η τελευταία κινηματογραφική της εμφάνιση ήταν στην ταινία Εδώ είναι Βαλκάνια (1984).

Το 1990 υποδύθηκε τη Νόρα Ζαχαροπούλου, πλούσια και εκκεντρική εργοδότρια της Κατερίνας Γιουλάκη στην κωμική τηλεοπτική σειρά του Γιάννη Δαλιανίδη Το ρετιρέ. Έπαιξε, επίσης, στην κωμική τηλεοπτική σειρά Είσαι το ταίρι μου όπου υποδυόταν την Αιμιλία, τυφλή θεία του Αλέξη Γεωργούλη και του Αλέκου Συσσοβίτη και συμμετείχε στη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη Στο παρά 5. Πέθανε στο διαμέρισμα όπου διέμενε στον Νέο Κόσμο στις 8 Μαρτίου 2007 από καρκίνο του πνεύμονα, σε ηλικία 58 ετών

Δημήτρης Καμπερίδης

tairi-(1).jpg


Είχε συνεργαστεί σε δεκάδες παραστάσεις με το Θέατρο Τέχνης «Κάρολος Κουν», το Αμφιθέατρο του Σπύρου Ευαγγελάτου, το Εθνικό Θέατρο, το ΚΘΒΕ και πολλούς ανεξάρτητους θιάσους. Την τριετία 2003-2006 συμμετείχε σε σειρά παραγωγών του ΚΘΒΕ όπως το Κατερινάκι από το Χαϊλμπρόν του Χάινριχ φον Κλάιστ (2003), Ειρήνη του Αριστοφάνη (2005), Ιβάνοφ του Αντόν Τσέχωφ (2005), Ιφιγένεια εν Ταύροις του Ευριπίδη (2006)Εντιμοτατοι Κερατάδες (2007)κ.α. Εμφανίστηκε επίσης σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και πολλές κινηματογραφικές ταινίες των Θόδωρου Αγγελόπουλου, Παντελή Βούλγαρη, Λάκη Παπαστάθη, Νίκου Σμαραγδή κ.α. Έγινε ιδιαίτερα γνωστός στο ευρύ κοινό από τις τηλεοπτικές σειρές Λόγω Τιμής, Είσαι το ταίρι μου και Στο κάμπινγκ. Επιπλέον, είχε γράψει μια νουβέλα, με τον τίτλο Η κιβωτός της Πελαγίας.
Ο Δημήτρης Καμπερίδης πέθανε σε ηλικία 64 ετών από καρκίνο

Βασίλης Ανδρεόπουλος

tairi-(2).jpg

Πολύπλευρη καλλιτεχνική προσωπικότητα, διακρίθηκε σε πολλά θεατρικά είδη ενώ ίδρυσε ο ίδιος διαφόρους θιάσους. Έλαβε επίσης μέρος σε αρκετές ταινίες του κινηματογράφου, σε διάφορες τηλεοπτικές σειρές αλλά και σε ραδιοφωνικές παραγωγές. Έφυγε από τη ζωή στις 16 Αυγούστου 2011

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved