Breakfast@Star-Χατζίδου-Παύλου: Το μήνυμά τους λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα τους: «Μας λείψατε πολύ»
Media

Breakfast@Star-Χατζίδου-Παύλου: Το μήνυμά τους λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα τους: «Μας λείψατε πολύ»

Πρεμιέρα αύριο (11/9) και για το Breakfast@Star και φυσικά η Ελένη Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου και όλοι οι συνεργάτες τους είναι καθ' όλα έτοιμοι για τη μεγάλη μέρα.

Όπως όλοι οι παρουσιαστές των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών, έτσι και το ζευγάρι ανυπομονεί αλλά και έχει άγχος για την πρώτη «Καλημέρα» της σεζόν που θα έρθει για τους δυο τους αύριο το πρωί στις 08,45!

breakfast@star.jpg

Οι δύο παρουσιαστές θέλησαν να υπενθυμίσουν στους τηλεθεατές τους το ραντεβού τους για αύριο και έγραψαν στη λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασαν:

«Πρεμιέρα για το @breakfastatstarofficial αύριο Δευτέρα στις 8:45 στο @starchanneltv. Μας λείψατε πολύ».

Να θυμίσουμε ότι φέτος η ομάδα της εκπομπής πάνω κάτω θα είναι η ίδια με την περυσινή, με μερικές προσθήκες.

Μαζί με την Ελένη και τον Ετεοκλή την παρέα συμπληρώνουν το «κομάντο» της ελληνικής δημοσιογραφίας Μαίρη Αργυριάδου, ο παθιασμένος και μαχητικός Κωνσταντίνος Ντάφλος, η γεμάτη αισιοδοξία και πάντα ενημερωμένη Λιλή Πυράκη όπως ανέφερε και το δελτίο Τύπου για την πρεμιέρα της εκπομπής.

breakfast-@-star-2.jpg

Σταθερή συνταγή σε κάθε πλούσιο breakfast η «πλανητάρχισσα» Άση Μπήλιου, που αναλύει τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και όχι μόνο.

Στην κουζίνα του καθημερινά ο MasterChef Σταύρος Βαρθαλίτης, μαγειρεύει το πιάτο της ημέρας και μοιράζεται μυστικά και αλήθειες των νόστιμων συνταγών του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved