Κουτσόπουλος: Οι πρώτες αποκαλύψεις για τη Φάρμα και οι... «φραγκόκοτες» Πάνος και Σωτήρης
Media

Κουτσόπουλος: Οι πρώτες αποκαλύψεις για τη Φάρμα και οι... «φραγκόκοτες» Πάνος και Σωτήρης

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε τις πρώτες δηλώσεις για τη Φάρμα στην εκπομπή, Breakfast @Star με αφορμή τα γυρίσματα για το τρέιλερ του ριάλιτι.

Αρχικά ανέφερε: «Είναι πάρα πολύ όμορφα εδώ, έχει φοβερό δάσος, είμαι από τους τυχερούς, θα το παραδεχτώ. Επειδή και με τους ανθρώπους της παραγωγής και με το κανάλι η εμπιστοσύνη είναι απεριόριστη, μου άρεσε και σαν ιδέα, οπότε δεν άργησα, ήταν λίγο άμεση η απάντηση.»

Και πρόσθεσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος: «Δεν έχω ζήσει σε φάρμα. Αλλά έχω τσαπίσει, έχω μαζέψει ντοματούλα, έχω ραβδίσει ελιές. Το κρατάω για τα γεράματα, μια φάρμα.

Στις δοκιμασίες υπάρχει η περιγραφή του αγώνα, οι κανόνες και μετά εγώ θα κάνω λίγο στην άκρη.»!

koutsopoulos-3.jpg

Και τόνισε: «Οι παίκτες δεν έχουν δει τίποτα, ερχόμενοι θα δουν έναν συγκεκριμένο χώρο και θα πρέπει να εξερευνήσουν το πώς, πού. Όταν λέμε πραγματικές συνθήκες εννοούμε ότι θα πρέπει να καλλιεργήσουν για να φάνε, να αρμέξουν για να έχουν γάλα. Αν κάνουν και καμιά γκουρμεδιά το γάλα παγωτό θα δούμε. Εγώ δεν θα τους βοηθάω στο μαγείρεμα. Μαγειρική από Γενάρη.»!

Και αποκάλυψε: «Έχουμε δύο φραγκόκοτες, τη μία τη λέμε Πάνο και την άλλη Σωτήρη. Περνάω κάθε μέρα και τους λέω την καλημέρα μου. Ως ιδιώτες μια βόλτα θα την κάνουν. Μακάρι να μπουν και μέσα να συμμετέχουν σε κάποιο επεισόδιο»!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved