Αντώνης Σρόιτερ: Γενέθλια στο πλατό του Happy Day– «Σε αυτή τη σκ@@τοεποχή δεν είμαστε για τούρτες»
Media

Αντώνης Σρόιτερ: Γενέθλια στο πλατό του Happy Day– «Σε αυτή τη σκ@@τοεποχή δεν είμαστε για τούρτες»

Πρώτος καλεσμένος στο Happy Day ο Αντώνης Σρόιτερ, ο οποίος σήμερα έχει τα γενέθλιά του.

Ο παρουσιαστής έσβησε ένα κεράκι και δέχτηκε τις ευχές από τη σύζυγό του, αλλά και από τις κόρες του.

Ο Αντώνης Σρόιτερ είπε: «Από ένα σημείο και μετά δεν σε επηρεάζουν οι ειδήσεις, από την άλλη, πολύ μαυρία. Δεν ξεκινά η σεζόν με καλή διάθεση, υπάρχει μουντίλα. Είμαστε στη σφαλιάρα εδώ και 10 χρόνια, δεν έχουμε σηκώσει κεφάλι»!

Και αποκάλυψε: «Μου αρέσει να φεύγω. Όσες μέρες έχω να μην πατάω στην Αθήνα, να μη ζω την καθημερινότητα και τη ρουτίνα που ζω τον υπόλοιπο καιρό. Πέρασα ωραία, πήγα σε πολλά νησιά, ωραίες περιοχές της Ελλάδας. Έχουμε φανταστικά μέρη».

1694417721129-218541190-sroiter.jpg

Ενώ στη συνέχεια είπε στη Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Αυτή είναι η 15η χρονιά στον Alpha και η τελευταία χρονιά του συμβολαίου μου. Μου αρέσει το δελτίο, θα ήθελα να το κάνω για κάποια χρόνια ακόμα. Δεν αποφασίζεις εσύ σε αυτή τη δουλειά πότε θα φύγεις. Σου λένε “μας κούρασες εσύ, πήγαινε σπίτι σου να φυτέψεις πατάτες”. Δεν έχω κουραστεί, μου αρέσει αυτό που κάνω».

Και δεν δίστασε να αναφέρει: «Οι άνθρωποι στις ειδήσεις και την ενημέρωση δεν εισπράττουν την ίδια αγάπη που εισπράττετε εσείς. Εσείς φέρνετε τη χαρά, εμείς είμαστε κομιστές κακώς ειδήσεων. Χαίρομαι γιατί τόσα χρόνια δεν έχω συναντήσει κάποιον να μου πει κακά λόγια. Ακούω καλά λόγια, με ευχαριστεί πολύ αυτό. Όταν θα φύγεις από τη δουλειά ποιο είναι το παράσημό σου; Αυτό είναι, να ακούς μια καλή κουβέντα και όχι βρισίδια».

Και αφού έσβησε το κεράκι στην τούρτα, είπε: «Είμαστε σε μια σκατοεποχή αυτές τις μέρες, δεν μπορούμε να είμαστε μέσα στην καλή χαρά, με τούρτες…»

Ενώ προβλήθηκε βίντεο με τις ευχές των κορών του και της συζύγου του, Ιωάννα Μπούκη Σρόιτερ.

Τέλος μίλησε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν: «Θα είναι μια πολύ ωραία σεζόν, υπάρχει πλούσιο πρόγραμμα, ανταγωνισμός και αυτό είναι καλό για τους τηλεθεατές. Νέες εκπομπές, σίριαλ, η τηλεόραση γεννά πολλά προϊόντα». Πολύ ενδιαφέρον τηλεοπτική χρονιά, ας ελπίσουμε με καλές ειδήσεις».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved