Singles: Θυμάσαι την «Κατερίνα Κουκουτσάκη»; Αγνώριστη 15 χρονιά μετά τη σειρά
Media

Singles: Θυμάσαι την «Κατερίνα Κουκουτσάκη»; Αγνώριστη 15 χρονιά μετά τη σειρά

Μια από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες του Mega ήταν αναμφίβολα η σειρά Singles που έκανε πρεμιέρα το 2004

Η σειρά παρουσίαζε τις ζωές μιας παρέας νεαρών ανθρώπων, τις εργασιακές και τις μεταξύ τους σχέσεις, ερωτικές και κοινωνικές.

Σε κάθε επεισόδιο περιγράφονταν από τους ήρωες θεωρίες ζωής ενώ μέσα από τη σειρά αναλύθηκαν διάφορα κοινωνικά ζητήματα όπως η φιλία, η σεξουαλικότητα, η οικογένεια και κυριότερα οι σχέσεις των ανθρώπων στις μέρες μας. Ανάμεσα στις πρωταγωνίστριες και η Στέφη Πουλοπούλου, η οποία είχε υποδυθεί με μεγάλη επιτυχία την Κατερίνα Κουκουτσάκη.

katerina-sigles-(3).jpg

Και μπορεί να μην κάνει πια τηλεόραση ωστόσο έχει αφιερώσει τη ζωή της στο θέατρο έχοντας κάνει απίθανες παραστάσεις με σπουδαίες συνεργασίες.

Τα χρόνια πέρασαν όμως η τηλεοπτική Κατερίνα, η Στέφη παραμένει εξίσου γλυκιά και γοητευτική. Οι μόνες αλλαγές που ίσως παρατηρήσεις είναι το χρώμα και το μήκος στα μαλλιά της.

Ποια είναι η Στέφη Πουλοπούλου

Η Στέφη Πουλοπούλου γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1982 και από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με το θέατρο και τον χορό.

Αποφοίτησε το 2005 από το Τμήμα Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ. Έζησε και εργάστηκε ως ηθοποιός στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 2007. Από τότε ζει και εργάζεται στην ΑΘΗΝΑ. Έχει δουλέψει στην τηλεόραση και το θέατρο. Έχει συνεργαστεί, μεταξύ άλλων, με τους Γιάννη Μόσχο, Γιάννη Καλαβριανό, Τατιάνα Λύγαρη, ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ομάδας Patari project και συνεργάτιδα της Εταιρίας Θεάτρου Sforaris.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved