Το gossip-tv στο χώρο γυρισμάτων της Μάγισσας-Τα εντυπωσιακά σκηνικά & οι πρώτες δηλώσεις της Λέχου
Media

Το gossip-tv στο χώρο γυρισμάτων της Μάγισσας-Τα εντυπωσιακά σκηνικά & οι πρώτες δηλώσεις της Λέχου

Το gossip-tv βρέθηκε σήμερα (11/9) στον χώρο των γυρισμάτων της πολυαναμενόμενης σειράς «Μάγισσα» που κάνει πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου. 

Ο σκηνοθέτης της σειράς Λευτέρης Χαρίτος αλλά και ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης ήταν οι οικοδεσπότες των δημοσιογράφων που είχαν προσκληθεί για να δουν από κοντά το σετ των γυρισμάτων που γίνονται στην Αττική και συγκεκριμένα στο κτήμα Νάσιουτζικ το οποίο έχει μετατραπεί έτσι ώστε να θυμίζει τα πάντα γύρω από την εποχή που διαδραματίζεται η σειρά.

xaritos-lexou.jpg

Το μεγάλο στοίχημα του ΑΝΤ1 στη μυθοπλασία που κόστισε πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ είναι πράγματι αυτή η σειρά η οποία όπως τόνισε ο Γιάννης Καραγιάννης θέλουν όλοι οι συντελεστές να μη στοχεύει μόνο στο ελληνικό κοινό καθώς στοχεύουν και στο εξωτερικό, γι' αυτό και πρόκειται για μία τόσο ακριβή παραγωγή.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Λευτέρης Χαρίτος στην παρουσίαση των χώρων, όπως το σπίτι των Λασκαραίων και διάφορα άλλα δωμάτια των ηρώων της σειράς, η παραγωγή θα ολοκληρωθεί σε 72 επεισόδια και ήδη είναι καθ' όλα έτοιμα τα 15 από αυτά. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι οι ηθοποιοί γυρίζουν διάφορα επεισόδια ανάμεικτα, σύμφωνα με το location. Πάντως, έχουν ολοκληρωθεί τα 2/3 της σειράς. Έχουν γίνει γυρίσματα στα Τρίκαλα, τη Μάνη και στην Αττική όπου ψάχνουν να βρουν οποιοδήποτε χώρο που θα μπορούσε να θυμίζει κάτι από τη Μάνη.

Στην παρουσίαση του σετ των γυρισμάτων το παρών μεταξύ των πρωταγωνιστών της σειράς έδωσαν η Κατερίνα Λέχου, η Έλλη Τρίγγου, ο Γιώργος Γάλλος, ο Νίκος Ψαρράς, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος ο οποίος έχει να κάνει 15 χρόνια τηλεόραση και είναι αγνώριστος πλέον αλλά και η Θέμις Μπαζάκα όπως επίσης και η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα αποκάλυψε στους δημοσιογράφους ο Λευτέρης Χαρίτος:

Οι αποκαλύψεις της Λέχου

Η Κατερίνα Λέχου, αφού τόνισε ότι ο Λευτέρης Χαρίτος, είναι μεγάλο «ψηστήρι» όπως είπε καθώς εκείνος ήταν που μίλησε μαζί της για να κλείσουν τη συνεργασία, αναφέρθηκε στον ξεχωριστό ρόλο που θα έχει στη σειρά. «Είναι μία πολύ πρωτότυπη, νέα εποχή στην ελληνική τηλεόραση. Είναι μεγάλο δέλεαρ. Για μένα είναι στοίχημα μεγάλο και επίσης ότι κάνω έναν ρόλο διαφορετικό στην τηλεόραση. Και είμαι χαρούμενη βέβαια που είμαι εδώ» είπε η αγαπημένη ηθοποιός την οποία όντως θα δούμε σε έναν τελείως διαφορετικό ρόλο από ό,τι την έχουμε συνηθίσει.

Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

Δείτε φωτογραφίες από το σετ των γυρισμάτων στο κτήμα Νάσιουτζικ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved