Σασμός - Δημήτρης Λάλος: Το μεγάλο spoiler για τον Μαθιό και η σπάνια αναφορά στην κόρη του
Media

Σασμός - Δημήτρης Λάλος: Το μεγάλο spoiler για τον Μαθιό και η σπάνια αναφορά στην κόρη του

«Η συμμετοχή μου στο Σασμό την τρίτη χρονιά ήταν μονόδρομος για μένα, κατά μία έννοια». Ο Δημήτρης Λάλος μίλησε στο «Happy Day» και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, σήμερα Τρίτη 12/09, σε μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης.

Ιδιαίτερα στάθηκε στο «Σασμό» του Alpha, που για δύο συνεχείς σεζόν έχει τερματίσει τα μηχανάκια της τηλεθέασης και στη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο της σειράς. «Δε θα μπορούσα να λείπω από το κλείσιμο αυτής της σειράς. Είναι μια σειρά που έχει δώσει πολλά και σε μας τους ηθοποιούς και σε όσους ασχολούνται με αυτό το εγχείρημα. Δεν θα μπορούσα να μην κλείσω τον κύκλο του “σασμού”. Ήταν μονόδρομος κατά μία έννοια… Οι συνθήκες είναι πολύ ωραίες, είμαστε πολύ αγαπημένοι στα γυρίσματα, η παραγωγή μας προσέχει, το κανάλι είναι πάντα εκεί για μας» λέει o Δημήτρης Λάλος.

Σε σχέση με τις εξελίξεις, η Βασιλική θα συγχωρήσει τον Μαθιό; Θα υπάρξει επανασύνδεση;

«Μαθιός και Βασιλική είναι ένα εμβληματικό ζευγάρι, το οποίο περνάει μέσα από φωτιά και σίδερο. Έχει να περάσει μέσα από πολλά, να συγχωρέσει, να μη συγχωρέσει…» απαντά ο Δ.Λάλος. ‘Αλλωστε, «το δράμα και η κάθαρση είναι μέσα στον ελληνικό πολιτισμό. Είναι η αριστοτελική κάθαρση, ο κόσμος να νιώσει μέσα του το αίσθημα της ολοκλήρωσης». Άρα, ο Μαθιός θα βρει τη λύτρωση; «Πρέπει να υπάρξει λύτρωση. Το δικαιούται. Ανυπομονώ να ξεδιπλώσει το κουβάρι αυτής της ψυχοσύνθεσης».

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές και άκρως ανατρεπτικές. «Πολλές φορές δεν θέλω να ξέρω τις εξελίξεις. Όπως το κοινό, τις ανακαλύπτω διαβάζοντας το σενάριο. Έτσι μου γεννιέται αυτός ο χαρακτήρας». Και προσθέτει:

«Έχουμε ήδη ξεκινήσει να ξεμπλέκουμε το κουβάρι αυτών των λεπτών αποχρώσεων της σχέσης των ανθρώπων, τι συμβαίνει όταν βρίσκονται σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση. Κι αυτό είναι το ενδιαφέρον για εμάς να ερμηνεύσουμε. Είμαι ευγνώμων για το ότι έχω βρεθεί στο Σασμό και μπορώ να παίξω τόσες διαφορετικές αποχρώσεις ενός χαρακτήρα. Έτσι είναι ο άνθρωπος, έχει πολλές πλευρές, ανάλογα πού θα τον πετύχεις».

Η αναγνωσιμότητα που του έδωσε η τηλεόραση είναι κάτι που… «συνοδεύει το επάγγελμα του ηθοποιού. Ωρίμασε μέσα μου κι ήλθε στην κατάλληλη στιγμή. Δέχομαι πολύ αγάπη από τον κόσμο, από μια μεγάλη γκάμα ανθρώπων. Μου μιλάνε και για την υποκριτική, τους αρέσει ο τρόπος που ερμηνεύω». Αυτό «ολοκληρώνει το δικό μου αγώνα για να βρίσκομαι στο χώρο της υποκριτικής» καταλήγει ο Δημήτρης Λάλος.

Για την κόρη του, είπε: «Συγκινούμαι με τον τρόπο μου, εσωτερικά, όχι τόσο όσο να την επηρεάσω. Σίγουρα συγκινούμαι, είναι σαν να ξαναπηγαίνω και εγώ στο σχολείο από την αρχή. Πάντα όταν έρχεται στη ζωή ένα παιδί σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα ξανά. Το παιδί σου ξαναδείχνει τα πράγματα, σου ξαναθυμίζει πράγματα που ίσως έχεις βαρεθεί ή έχεις συνηθίσει».

Δες το βίντεο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved