Η Παραλία: «Κέντησε» ξανά ο Γιώργος Νινιός και το twitter τον αποθέωσε!
Media

Η Παραλία: «Κέντησε» ξανά ο Γιώργος Νινιός και το twitter τον αποθέωσε!

H Παραλία: Για μια ακόμη φορά αποθεώθηκε ο Γιώργος Νινιός για την ερμηνεία του.

Ο «Δημητρός» έχει ήδη γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους τηλεοπτικούς ήρωες με το κοινό να περιμένει πώς και πως τις σκηνές του στη σειρά.

1694552923463-797907292-ninios-(12).jpg

Στο αποψινό επεισόδιο «κέντησε» και πάλι αφού η συνάντησή του με τον Γιώργο, τον αρραβωνιαστικό της Υπατίας ήταν από τις σκηνές «έπος»! Το twitter και πάλι τον δόξασε με τα σχόλια να είναι το ένα καλύτερο από το άλλο.

Δες τα στη gallery

Ο Δημητρός Αρχοντάκης είναι ένας βασανισμένος άνθρωπος. Η νευροδιαφορετικότητά του τον οδηγεί στο να συμπεριφέρεται άλλοτε σαν ένα μικρό παιδί εγκλωβισμένο στο σώμα ενός εξηντάρη άντρα και άλλοτε σαν άγριο ζώο, με έντονα ξεσπάσματα. Ηρεμεί μόνο με το χάδι της Νικολίνας, μια ήρεμη ρουτίνα, αλλά και τα διάφορα βοτάνια που η μητέρα του τον έχει μάθει να πίνει υπάκουα. Από τη στιγμή που γεννήθηκε, ο Δημητρός ήταν εξαρτημένος από τη μητέρα του και εκείνη ορκίστηκε να το προστατεύει για όλη της τη ζωή.

ninios-(9).jpg

Τι είδαμε σήμερα

Ο Γιώργος καταφθάνει στα Μάταλα με την ελπίδα να συναντήσει την Υπατία. Ωστόσο, προς απογοήτευσή του, τον υποδέχεται η Αντιγόνη στο σπίτι του Αρχοντάκη και τον συστήνει στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Η Υπατία, έπειτα από μια μέρα γεμάτη περιπέτειες με τον Χάρι, καταφθάνει αργότερα στο σπίτι της και βρίσκεται προ εκπλήξεως, ανακαλύπτοντας τον αρραβωνιαστικό της να την περιμένει με ανυπομονησία. Παράλληλα, ο παπα-Νικόλας και ο Γράντος συζητούν για τη σχέση του Γράντου με την Κερασία και το πώς οι φήμες και η δημόσια συμπεριφορά του μπορεί να επηρεάσουν την Κερασία. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η Μαρία, αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τον Γράντο, μιας και είναι πεπεισμένη για την ενοχή του, καταλήγει να παρατηρεί την εξέλιξη των γεγονότων από το σκοτάδι.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved