Η Παραλία: Η Υπατία και ο Γιώργος κάνουν την πρώτη τους βόλτα ως ζευγάρι στο χωριό

Η παραλία

Media

Η Παραλία: Η Υπατία και ο Γιώργος κάνουν την πρώτη τους βόλτα ως ζευγάρι στο χωριό

Η Παραλία:  Ο Καραχάλιος έρχεται αντιμέτωπος με τη Μαρία και της εκφράζει τη συμπάθειά που τρέφει γι’ αυτήν

Ο Διονύσης μαζί με τον Γιώργο επισκέπτονται το καφενείο του Σήφη όπου συζητάνε για το μέλλον του γαμπρού με την Υπατία. Ο Λοΐζος αντιμετωπίζει διλήμματα σχετικά με την έγκριση του σχεδίου του Αρχοντάκη. Η Υπατία και ο Γιώργος κάνουν την πρώτη τους βόλτα ως ζευγάρι στο χωριό και επισκέπτονται τη γραφική παραλία των Ματάλων.

H-PARALIA-EPEISODIO-10-5.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Ο Γιώργος καταφθάνει στα Μάταλα με την ελπίδα να συναντήσει την Υπατία. Ωστόσο, προς απογοήτευσή του, τον υποδέχεται η Αντιγόνη στο σπίτι του Αρχοντάκη και τον συστήνει στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας. Η Υπατία, έπειτα από μια μέρα γεμάτη περιπέτειες με τον Χάρι, καταφθάνει αργότερα στο σπίτι της και βρίσκεται προ εκπλήξεως, ανακαλύπτοντας τον αρραβωνιαστικό της να την περιμένει με ανυπομονησία.

H-PARALIA-EPEISODIO-6-7.jpg

Παράλληλα, ο παπα-Νικόλας και ο Γράντος συζητούν για τη σχέση του Γράντου με την Κερασία και το πώς οι φήμες και η δημόσια συμπεριφορά του μπορεί να επηρεάσουν την Κερασία. Κατά τη διάρκεια της νύχτας, η Μαρία, αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τον Γράντο, μιας και είναι πεπεισμένη για την ενοχή του, καταλήγει να παρατηρεί την εξέλιξη των γεγονότων από το σκοτάδι.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved