Έρωτας Φυγάς: Το gossip-tv στα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου
Media

Έρωτας Φυγάς: Το gossip-tv στα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου

Έρωτας Φυγάς: Ο δεύτερος κύκλος της συγκλονιστικής σειράς του Open tv έρχεται!

Λίγο πριν την πρεμιέρα της μεγάλης τηλεοπτικής επιτυχίας που κατάφερε να αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό, το gossip-tv βρέθηκε στα γυρίσματα, μέρος των οποίων πραγματοποιείται στο Γηροκομείο Αθηνών.

IMG-c0a4fa0d7ee6e406d5e9d8d2cfdc2cb3-V.jpg

Πρωταγωνιστές και συντελεστές υποδέχτηκαν τους δημοσιογράφους με το κλίμα να είναι παρεΐστικο και τους ίδιους να αδημονούν για την μεγάλη πρεμιέρα η οποία έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 20.00 με διπλό επεισόδιο, έχοντας ως στόχο να προσελκύσουν το κοινό με τις ανατρεπτικές ιστορίες των ηρώων τους.

Μια επιπλέον έκπληξη σε αυτή την συνάντηση ήταν η παρουσία του γιου του Σταύρου Σβήγκου. Ένας υπέροχος νεαρός, ο οποίος βρέθηκε στο πλευρό του μπαμπά του παρακολουθώντας σκηνές από τα γυρίσματα.

Δες αποκλειστικό υλικό που εξασφάλισε το gossip-tv

Εξελίξεις που κόβουν την ανάσα και υπόσχονται ακόμα μεγαλύτερο σασπένς έρχονται στον Β' κύκλο της επιτυχημένης δραματικής σειράς εποχής του OPEN και δες αναλυτικά τις 9+1 πιο δυνατές σκηνές της νέας σεζόν…

Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ

Από το πρώτο επεισόδιο του Β' κύκλου της σειράς, η ζωή της Αλεξάνδρας παίρνει δραματική τροπή, καθώς βιώνει τις τραγικές συνέπειες της απόφασής της να πυροβολήσει τον Ιάσονα. Πολύ σύντομα καταλήγει πίσω από τα σίδερα της φυλακής, ενώ ο σύζυγός της δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Ο Ιάσονας νοσηλεύεται για αρκετά εικοσιτετράωρα στο νοσοκομείο και τα αγαπημένα του πρόσωπα αγωνιούν για την τύχη του, ενώ η Αλεξάνδρα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση στο κελί της και δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που έχει προκαλέσει στην οικογένειά της.

ERWTAS-FYGAS-ALE3ANDRA.jpg

ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΙ ΣΤΗ ΔΙΚΗ

Όταν η Αλεξάνδρα μπαίνει στη φυλακή, ο Μάρκος τρελαίνεται από αγωνία. Μάλιστα, την επισκέπτεται συχνά, δίνοντάς της δύναμη και κουράγιο. Λίγο καιρό αργότερα, αρχίζει η δίκη της, που απασχολεί όλο το Κιάρι, ενώ ο Ιάσονας βρίσκεται ακόμα στο νοσοκομείο. Όταν κάποια στιγμή συνέρχεται, πηγαίνει στο δικαστήριο και δίνει κατάθεση. Βράζοντας από θυμό, μιλάει με σκληρό τρόπο για τη γυναίκα του, αφήνοντας αιχμές για τη σχέση της με τον Μάρκο. 0 τελευταίος, που είναι παρών, εξοργίζεται εξαιτίας των όσων ακούει και βγάζει όπλο. Το ίδιο κάνει και ο Ιάσονας. Ο έλεγχος χάνεται και μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου ακούγονται πυροβολισμοί. Τότε οι δύο άντρες συλλαμβάνονται και οδηγούνται στο κρατητήριο.

erotas-fygas.jpg

Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΚΟΒΕΙ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΗΣ

Δύσκολες και πολύ έντονες συναισθηματικά στιγμές βιώνει η Ευγενία, εξαιτίας του ενδιαφέροντος του Μάρκου για την Αλεξάνδρα. Μια μέρα, παρακολουθώντας τον άντρα της, τον βλέπει να βγαίνει από τις φυλακές και παίρνει μια δραματική απόφαση. Λίγο αργότερα, φροντίζει να είναι μόνη στο σπίτι και γράφει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα για τον Μάρκο και τον γιο τους Στέφανο. Ύστερα, μπαίνει στην μπανιέρα και κόβει τις φλέβες της με ένα ξυράφι. Μέσα σε λίγα λεπτά, η γιατρός είναι λιπόθυμη στην μπανιέρα με το νερό να έχει γίνει κατακόκκινο από το αίμα της. Τότε φτάνει στο σπίτι η Νότα και γλιτώνει τη ζωή της ανιψιάς της…

fygas.webp

Η ΝΟΤΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Ενώ η Αλεξάνδρα βρίσκεται στη φυλακή, αισθάνεται μια αδιαθεσία και μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Οι γιατροί διαπιστώνουν ότι έχει δηλητηριαστεί και την κρατούν εκεί. Τότε η Νότα, θέλοντας να την εκδικηθεί για το κακό που έχει κάνει στην Ευγενία, αποφασίζει να τη βγάλει από τη μέση. Έτσι, πηγαίνει να τη βρει. Μπαίνει στον θάλαμο, προσποιούμενη τη νοσοκόμα και φορώντας μία μάσκα στο πρόσωπό της, αφού πρώτα έχει διώξει τους αστυνομικούς που τη φυλάνε. Τότε αποπειράται να τη σκοτώσει, ενώ η Αλεξάνδρα, που είναι δεμένη με χειροπέδες στο κρεβάτι, παλεύει με όλες της τις δυνάμεις ώστε να την απωθήσει.

Ο ΜΑΡΚΟΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΣ ΤΟΥ

Φτάνει η στιγμή που ο Μάρκος μαθαίνει το μεγάλο μυστικό της Αλεξάνδρας για την πατρότητα του Γιωργάκη. Δηλαδή, ότι πρόκειται για το βιολογικό παιδί εκείνου και όχι του Ιάσονα Δεμερτζή- Μάλιστα, από τα κοντινά της πρόσωπα ο μόνος που αγνοεί την αλήθεια είναι ο πραγματικός πατέρας. Κάποια στιγμή, λοιπόν, η Αλεξάνδρα μέσα από τη φυλακή τού γράφει ένα γράμμα. Όταν ο Μάρκος πηγαίνει να τη δει στο επισκεπτήριο, αρνείται να τον συναντήσει και ζητάει από τους φρουρούς να του παραδώσουν το γράμμα. Εκείνος πηγαίνει σε μία απομακρυσμένη τοποθεσία και το διαβάζει. Μέσα σε αυτό του εξηγεί ότι η Μαργέτα την ανάγκασε -ενώ ήταν ήδη έγκυος στο παιδί τους- να παντρευτεί τον Ιάσονα για να του χαρίσει απόγονο, με αντάλλαγμα να σώσει τη ζωή του Μάρκου από το απόσπασμα.

erotas-fygas-(2).jpg

Η ΑΘΗΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ

Όπως είδαμε στον πρώτο κύκλο, η υγεία της γιαγιάς Αθηνάς κλονίστηκε ιδιαίτερα όταν αναγκάστηκε να αποχωριστεί την κόρη της, Μαργέτα, εξαιτίας του διωγμού της τελευταίας από το αρχοντικό. Ωστόσο, η ηλικιωμένη μπόρεσε να αντέξει τις δυσκολίες και στη συνέχεια ανακουφίστηκε όταν ενώθηκε ξανά με το παιδί της. Στα νέα επεισόδια, η υγεία της Αθηνάς δυστυχώς επιδεινώνεται ραγδαία και κάποια στιγμή πεθαίνει. Ο θάνατός της τσακίζει την οικογένεια Δεμερτζή και ιδιαίτερα τη Μαργέτα, η οποία της είχε τεράστια αδυναμία.

Ο ΦΑΝΗΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΙΑΡΙ

Στα νέα επεισόδια, ένας άντρας-μυστήριο φτάνει στο Κιάρι. Το όνομά του είναι Φάνης και τον υποδύεται ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Οι προθέσεις του αρχικά φαίνονται αγνές. Ωστόσο, η αλήθεια που κρύβει είναι σκοτεινή και επικίνδυνη. Ο Φάνης είναι ο ανιψιός του Στέφανου Παράσχου και αποφασίζει να γυρίσει στον τόπο του, διεκδικώντας όσα του ανήκουν. Εν τω μεταξύ, μισεί θανάσιμα τον Ιάσονα, καθώς τους ενώνει ένα καλά κρυμμένο μυστικό. Έτσι, η άφιξή του στην περιοχή πρόκειται να προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους Δεμερτζήδες. Την ίδια ώρα, η εμφάνισή του επηρεάζει αρνητικά και τον Μάρκο, διότι μέχρι στιγμής θεωρείτο ο μοναδικός μελλοντικός κληρονόμος της περιουσίας του Στέφανου, ως ψυχογιός του. Η παρουσία του Φάνη, λοιπόν, περιπλέκει τα πράγματα.

erotas-fygas-(5).jpg

Ο ΙΑΣΟΝΑΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ

Όσο η Αλεξάνδρα βρίσκεται στη φυλακή, η Μαργέτα αλλάζει στάση απέναντι της και για πρώτη φορά στέκεται στο πλευρό της. Μάλιστα, μαζί με την εισαγγελέα Νάντια τη βοηθάει να βγει από τη φυλακή. Όταν, όμως, η Αλεξάνδρα επιστρέφει στο σπίτι, τα πράγματα είναι εφιαλτικά, καθώς ο Ιάσονας αποφασίζει να της κάνει τη ζωή κόλαση. Συγκεκριμένα, την κάνει ξανά υπηρέτρια του αρχοντικού, βασανίζοντάς την, ενώ ταυτόχρονα της συμπεριφέρεται με υποτιμητικό τρόπο. Το αποκορύφωμα των βασανιστηρίων της είναι ότι της παίρνει τα παιδιά και τα κρύβει.

Η ΑΦΙΞΗ ΤΗΣ ΟΥΡΑΝΙΑΣ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΤΙΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ

Μία γυναίκα από το παρελθόν μπαίνει στη ζωή των Δεμερτζήδων. Ω λόγος για την Ουρανία, την πρώην ερωμένη του Γεώργιου Δεμερτζή, που υποδύεται η Άννα Αδριανού. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη εχθρό της Μαργέτας. Παρόλο που η σχέση της Ουρανίας με τον Δεμερτζή ήταν δυνατή, η γυναίκα αποφάσισε να φύγει από κοντά του, καθώς δεν άντεξε να έχει δεύτερο ρόλο στη ζωή του. Ωστόσο, πάντα διατηρούσε καλή σχέση με τον γιο του, τον Ιάσονα, ο οποίος την αγαπάει και την εκτιμάει. Μάλιστα, τη νιώθει ως «δεύτερη μητέρα» του και της εμπιστεύεται τα παιδιά τού όταν τα παίρνει από την Αλεξάνδρα.

erotas-fygas-open2-816x500.jpg

Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΤΟ ΣΚΑΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ

Όντας εγκλωβισμένοι σε δύο κατεστραμμένους γάμους, ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα, μετά τα δεινά που τους βρήκαν στο ξεκίνημα του Β’ κύκλου, παίρνουν μία τολμηρή απόφαση: να το σκάσουν. Αυτή τη φορά, μάλιστα, παίρνοντας μαζί και τα τρία τους παιδιά: τον Γιωργάκη και τούς μικρούς Μυρσίνη και Στέφανο. Πριν φύγουν για πάντα μακριά, γράφουν δύο γράμματα, ένα για τον Ιάσονα και ένα για την Ευγενία. Στη συνέχεια, συναντιούνται όλοι μαζί σε ένα κρυφό σημείο, επιβιβάζονται στο αυτοκίνητο του Μάρκου και φεύγουν.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved