Έρωτας φυγάς: Αυτοί είναι οι νέοι χαρακτήρες που μπαίνουν στη σειρά
Media

Έρωτας φυγάς: Αυτοί είναι οι νέοι χαρακτήρες που μπαίνουν στη σειρά

Η δραματική σειρά εποχής Έρωτας φυγάς του OPEN επιστρέφει δυναμικά την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου στις 20.00, με ένα καθηλωτικό, διπλό επεισόδιο.

Στην ιστορία προστίθενται αρκετά νέα πρόσωπα, που πρόκειται να αναστατώσουν τη ζωή των βασικών ηρώων. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ένα από αυτά είναι η Ουρανία Πετροπούλου, που θα υποδυθεί η Άννα Αδριανού. Πρόκειται για μία γοητευτική γυναίκα, η οποία ήταν διάσημη τραγουδίστρια και ερωμένη του Γεώργιου Δεμερτζή.

Ο δεύτερος χαρακτήρας είναι ο Φάνης Παράσχος, τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Γιώργος Παπαγεωργίου. Είναι ένας μυστηριώδης νέος που κερδίζει τους πάντες και γίνεται σύμμαχος του Στέφανου και του Μάρκου. Παράλληλα, ένας ακόμα καινούργιος ρόλος είναι αυτός του Μελέτη, του νέου χωροφύλακα, που έχει αναλάβει να ενσαρκώσει ο Αλέξανδρος Δαβίλας.

Είναι ένας αθώος νέος που βοηθάει τη Νάντια σε όλες τις υποθέσεις που προκύπτουν και γοητεύεται από μία νέα, όμορφη νοσοκόμα, την Αρετή, τον ρόλο της οποίας θα ερμηνεύσει η Ανδριάνα Σαράντη. Πρόκειται για μία έξυπνη κοπέλα που έρχεται στην περιοχή για να ξεφύγει από μια άσχημη σχέση και είναι αποφασισμένη να μην ερωτευτεί ποτέ ξανά. Όμως, ο έρωτας έχει άλλα σχέδια. Επίσης, θα δούμε και μία νέα γιατρό, την Άρτεμη, που θα υποδυθεί η Γιολάντα Καλογεροπούλου, η οποία κρύβει ένα μεγάλο μυστικό.

erotas-figas.jpg

Η άφιξή της θα φέρει νέες αναταραχές, καθώς ερωτεύεται τον λάθος άνθρωπο, οδηγείται στα άκρα και τα διαλύει όλα στο πέρασμά της.


Πηγή: Mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved