Φοίβος Ήμελλος: Κι όμως ο Δημήτρης Ήμελλος συνεργάζεται με τον γιο του στη σειρά Σασμός!
Media

Φοίβος Ήμελλος: Κι όμως ο Δημήτρης Ήμελλος συνεργάζεται με τον γιο του στη σειρά Σασμός!

Σασμός: Μπαμπάς και γιος στην ίδια σειρά με τον Δημήτρη Ήμελλο να το αποκαλύπτει!

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο τηλεοπτικός Φραγκιαδάκης τόσο για την επιτυχία της σειράς, τον τρίτο κύκλο ενώ αποκάλυψε πως ο γιος του, δουλεύει ως σκηνοθέτης στη σειρά.

hmellos-(2).jpg

«Ο γιος μου είναι στην παραγωγή. Όπως βλέπετε διάφορους ανθρώπους της παραγωγής καμιά φορά στις ταινίες, στις σειρές κι επειδή καμία φορά συμπληρώνουμε πρόσωπα που τα χρειαζόμαστε εκείνη τη ώρα μπορεί να είναι κάποιος από την παραγωγή, ο οποίος να κάνει ένα πέρασμα. Δεν είναι ηθοποιός ο γιος μου, είναι σκηνοθέτης», είπε μεταξύ άλλων και συμπλήρωσε: «Δεν έχουμε συνεργαστεί ακόμη σε κάποια ταινία του αλλά εύχομαι στο μέλλον να το κάνουμε».

Δες το απόσπασμα

Δες φωτογραφίες του

Σχετικά με τις εξελίξεις της σειράς. Τίποτα πλέον δεν είναι το ίδιο! Η απρόσμενη άφιξη του Αντρέα Βρουλάκη στην Άνω Ποριά κλονίζει συθέμελα τη ζωή όλων, με τις εξελίξεις στον τρίτο και τελευταίο κύκλο της καθημερινής δραματικής σειράς του ALPHA «Σασμός» να είναι καταιγιστικές. O πρωτοξάδελφος του Παύλου Βρουλάκη μόνο με αγνές προθέσεις δεν επιστρέφει στην Κρήτη, αντίθετα είναι αποφασισμένος να σκορπίσει τον απόλυτο πόνο έχοντας στο μυαλό του ένα και μόνο πράγμα... την εκδίκηση.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved