Ζαρίφη: Η πιθανή ημερομηνία της πρεμιέρας και η μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες εκπομπές
Media

Ζαρίφη: Η πιθανή ημερομηνία της πρεμιέρας και η μεγάλη διαφορά από τις υπόλοιπες εκπομπές

Την επιστροφή της στην τηλεόραση ετοιμάζει η Κατερίνα Ζαρίφη μέσα από τη νέα της εκπομπή στο Open.

Και δεν θα είναι μια συνηθισμένη εκπομπή. Ο συνεργάτης της, Αντώνης Παπαηλίας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @Star αποκαλύπτοντας πως:

papailias.jpg

«Θα είμαστε με την κυρία Ζαρίφη στο ΟΡΕΝ, μεσημεριανό θα είναι 14:00-16:00. Θα κάνουμε μία πολύ ωραία χιουμοριστική εκπομπή, θα προσπαθούμε με τη βλακεία που μας δέρνει να κάνουμε τον κόσμο να χαμογελάσει. Θέλουμε να δώσουμε λίγη χαρά, λίγο γέλιο. Ξέρουμε ότι θα κάνουμε πρεμιέρα περίπου στις 25 του μήνα ή λίγο αργότερα. Κάπου εκεί κοντά πάντως. Δεν με πήρε η Ζαρίφη τηλέφωνο αλλά είπα αμέσως το ναι», είπε για να καταλήξει:

«Ξέρω ότι θα έχει και συνεντεύξεις η εκπομπή, ο καθένας θα έχει το δωμάτιό του και όλα θα διαδραματίζονται εκεί. Δεν θα δούμε τη «Λόλα», όλοι θα έχουν τον ρόλο τους».

Δες το απόσπασμα

Η εκπομπή θα έχει τίτλο «Οδός Ζαρίφη 2».

zarifi

«Αυτό που έρχεται δεν το περιμένει κανείς. Σπίτι θα έχω και γιαγιά μέσα στο σπίτι θα έχω και αγόρι και γειτόνισσα κουτσομπόλα. Τώρα πώς μπλέκει όλο αυτό με σειρές, σίριαλ, καλεσμένους κλπ.. Θα έχω και αγόρι που δεν είναι Έλληνας, αλλά ούτε και ξένος. Ανοίγω τρελοκομείο! Έχουμε υπερταλαντούχα παιδιά, μία άχρηστη παρουσιάστρια, αλλά για ωραία με πήραν…», έχει πει η ίδια η Κατερίνα Ζαρίφη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved