Μαριαλένα Ρουμελιώτη: H on air απάντηση για τα αρνητικά σχόλια για τη φώτο στην εκκλησία της Τήνου
Media

Μαριαλένα Ρουμελιώτη: H on air απάντηση για τα αρνητικά σχόλια για τη φώτο στην εκκλησία της Τήνου

 Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης ήταν καλεσμένοι στην εκπομπή Fay’s Time και μεταξύ άλλων μίλησε για τη φωτογραφία της που δέχθηκε πολλά αρνητικά σχόλια στο instagram στην οποία απεικονιζόταν στην εκκλησία της Τήνου και φορούσε ένα μπλουζάκι που φαινόταν ο αφαλός της.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ανέφερε: «Βαφτίστηκα εκεί. Πήγαμε εκεί τέλη Αυγούστου καθαρά για την εκκλησία να ανάψουμε λαμπάδες. Ανεβάσαμε μία φωτογραφία όχι για να μας πούνε μπράβο. Απλά το Instagram είναι ένα μέσο που ανεβάζεις στους followers σου την καθημερινότητά σου. Ανεβάσαμε μία φωτογραφία και επειδή φαινόταν από το μπλουζάκι μου η κοιλίτσα μου, είχα σχόλια ότι πως πας έτσι στην εκκλησία. Πραγματικά αυτά τα σχόλια δεν με επηρεάζουν καθόλου. Νομίζω ότι όπως λέει ο λαός, τα ράσα δεν κάνουν το παπά. Αν φορούσα ένα πουκάμισο ή ένα μακρύ φόρεμα, δεν θα με έκανε πιο πιστή. Ξέρω τι είμαι».

marialena-sakis.jpg

Και υπογράμμισε η πρώην παίκτρια του survivor:

«Βρήκα αυτό το μπλουζάκι και το έβαλα. Ήταν όλα άπλυτα τα ρούχα μου και δεν θα δικαιολογηθώ για αυτό γιατί ήμασταν ένα μήνα διακοπές. Από εκεί και πέρα θα υπάρχουν πάντα κακά σχόλια»!

marialena.rou_302101068_600862491572441_1395941765879230428_n.jpg

Δείτε την αποστομωτική απάντησή της στο παρακάτω απόσπασμα αλλά ας θυμηθούμε και τη φωτογραφία που προκάλεσε αρνητικά σχόλια.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved