Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Μάθε γιατί δεν μιλάνε με τον Τριαντάφυλλο
Media

Σάκης Κατσούλης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Μάθε γιατί δεν μιλάνε με τον Τριαντάφυλλο

 Ο Σάκης Κατσούλης και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη βρέθηκαν καλεσμένοι  στην εκπομπή, Fay’s Time μίλησαν για την πρόταση γάμου, αλλά και γιατί δεν μιλάνε με τον Τριαντάφυλλο που ήρθαν κοντά στο survivor.

Να σας θυμίσουμε ότι ο Σάκης Κατσούλης σε ένα έπαθλο που είχαν κερδίσει στο Survivor All Star είχε κάνει πρόταση γάμου στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης τόνισε στη Φαίη Σκορδά«Αυτή η πρόταση γάμου ήταν η πρόβα, δεν ήταν η κανονική και ακόμα δεν την έχω κάνει. Θέλω να σκεφτώ κάτι καλό γιατί η Μαριαλένα είναι απαιτητική με εμένα. Αυτό που ένιωθε η καρδιά μας, το βγάζαμε προς τα έξω».

Ενώ στη συνέχεια, ανέφερε ο νικητής του survivor all star για τη σχέση του με τον Τριαντάφυλλο: «Ο Τριαντάφυλλος δεν θα γινόταν ο κουμπάρος στον γάμο μας. Είχαμε έρθει κοντά μαζί του, δεν του κρατάμε κακία αλλά με έχει πληγώσει. Όταν μπήκαμε στο Survivor, μας στήριζε και όταν ο Σάκης Κατσούλης έκανε παρέα με τον Κόρο, ο Τριαντάφυλλος δεν μας μιλούσε.

triantafilos-pateras-saki-katsouli.jpg

Είναι ένα μεγάλο παιδί. Δεν έχουμε μιλήσει με τον Τριαντάφυλλο από τότε που βγήκαμε από το παιχνίδι. Εμείς περιμένουμε τον Τριαντάφυλλο. Όμως και ο Τριαντάφυλλος και ο Κόρο, το 2021 ήταν μαζί σε έπαθλο και είχαν αφήσει πίσω την κόντρα τους. Με ενόχλησε που ο Τριαντάφυλλος ανήρτησε story την οικογένειά μου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved