Γιώργος Γιαννόπουλος: Η συγκίνηση στο πλατό για τη μητέρα του, τα παιδικά χρόνια & ο ρατσισμός
Media

Γιώργος Γιαννόπουλος: Η συγκίνηση στο πλατό για τη μητέρα του, τα παιδικά χρόνια & ο ρατσισμός

Την καρδιά του άνοιξε στον καναπέ του Στούντιο 4 ο Γιώργος Γιαννόπουλος μιλώντας για τη ζωή και την καριέρα του αλλά και για τον ρόλο του στη σειρά «Παραλία» της ΕΡΤ. 

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, μεγαλώνοντας σε μία πολυμελή οικογένεια:

«Ήμουν το 5ο παιδί της οικογένειας - Ο γιατρός της μάνας μου της έλεγε "δεν το ρίχνεις;"» αποκάλυψε ο ηθοποιός τονίζοντας πως η μητέρα του τον έκανε στα 47 της χρόνια. Δείτε τι άλλο είπε:

Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε ότι πήρε πολλή αγάπη από την οικογένειά του. Ο ίδιος επίσης τόνισε ότι μεγάλωσε ως πολύ καλομαθημένος γιατί ήταν ο μικρότερος ανάμεσα στα αδέλφια του. Όπως είπε, έχει πολύ καλές σχέσεις μαζί του και είναι πολύ δεμένοι ενώ δεν έκρυψε τη συγκίνησή του όταν χρειάστηκε να μιλήσει για τη μητέρα του που του λείπει πολύ μιας και έχει φύγει από τη ζωή.

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος επίσης αποκάλυψε ότι η μητέρα του, ένα από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα, έπασχε από Αλτσχάιμερ:

Ο ηθοποιός επίσης είπε αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί στο χωριό του στη Μεσσηνία αρκετό ρατσισμό καθώς τον φώναζαν «αδελφό της ανάπηρης» λόγω της αδελφής του που ήταν ΑΜΕΑ.

Τέλος, ο Γιώργος Γιαννόπουλος, με μεγάλη δόση χιούμορ, κάνοντας μία αναδρομή στους ρόλους που έχει αναλάβει τηλεοπτικά, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι για ήρωες με κακό χαρακτήρα, είπε πως είναι ευτυχής που τουλάχιστον στην κωμική σειρά «Το σόι σου» έπαιξε και έναν διαφορετικό ρόλο, ενός καλού, του χασάπη Χαμπέα που ήταν αγαπητός χαρακτήρας. Δείτε τι άλλο είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved