Η εξομολόγηση της Ηλιάκη: «Μου έλεγαν ότι έμεινα έγκυος, επειδή έχω μικρό άντρα… με ενοχλούσαν»
9124199
Media

Η εξομολόγηση της Ηλιάκη: «Μου έλεγαν ότι έμεινα έγκυος, επειδή έχω μικρό άντρα… με ενοχλούσαν»

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε πρώτη φορά τα σχόλια που δέχτηκε όταν έμεινε έγκυος.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην αλλαγή που έφερε στη ζωή της ο ερχομός της κόρης της και τον λόγο που επέστρεψαν στη Ελλάδα.

Όλα αυτά στην πρεμιέρα της εκπομπής Μαμά- δες με τη Τζένη Θεωνά την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023. Μέσα από την εκπομπή Happy Day είδαμε ένα μικρό απόσπασμα με τη Μαρία Ηλιάλη να αποκαλύπτει τα σχόλια που είχε δεχτεί όταν έμεινε έγκυος.

iliaki-me-kori.jpg

«Από το πολύ απλό ότι έμεινα έγκυος επειδή έχω μικρό άντρα μέχρι του τύπου όσο προλαβαίνω να κάνω και το δεύτερο. Με ενόχλησαν κάποια στιγμή ειδικά όταν οι ορμόνες ήταν στο πικ αλλά και τώρα με ενοχλεί και όταν μάλιστα τα ακούω και για άλλες», είπε ανάμεσα σε άλλα.

Δες το απόσπασμα

Οι «Μαμά-δες» με την Τζένη Θεωνά επιστρέφουν και θα μας κρατάνε συντροφιά μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1. Η αγαπημένη εκπομπή, που είναι αφιερωμένη στη μητρότητα και την οικογένεια, κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, στις 16:00 και θα μεταδίδεται κάθε Κυριακή την ίδια ώρα.

Σε κάθε εκπομπή, η Τζένη Θεωνά, με το γνωστό κέφι της και με ανεβασμένη διάθεση, θα συναντάει γνωστές μαμάδες και μπαμπάδες που θα μοιράζονται με τους τηλεθεατές τις δικές τους ιστορίες, ενώ γονείς που αντιμετώπισαν διάφορες δυσκολίες θα μιλούν στο «Μαμά-δες» και θα προσπαθούν να εμψυχώσουν και να βοηθήσουν κι άλλους γονείς προκειμένου να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους.

8EWNA-TZENH.jpg

Από την εκπομπή δεν θα λείψουν, και αυτή τη σεζόν, ιατρικά θέματα, συμβουλές από ειδικούς επιστήμονες, προτάσεις για τη σωστή διατροφή των παιδιών μας και ιδέες για να περνούν οι γονείς ποιοτικό χρόνο μαζί τους.

«Μαμά-δες» πρεμιέρα την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, στην ΕΡΤ 1, και κάθε Κυριακή στις 16:00.

Επεισόδιο 1ο. Η εκπομπή με την Τζένη Θεωνά κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023, στις 16:00, στην ΕΡΤ1, με ξεχωριστούς καλεσμένους.

MAMADES-EPEISODIO-1-1.jpeg

Η Μαρία Ηλιάκη έρχεται στην εκπομπή και μιλάει για την αλλαγή που έφερε στη ζωή της ο ερχομός της κόρης της, αλλά και την απόφασή της να επιστρέψει στην Ελλάδα με την οικογένειά της, έπειτα από χρόνια παραμονής στο εξωτερικό.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved