Γιώργος Καραμίχος: Όταν τελειώσαμε τα γυρίσματα χάσαμε ξαφνικά τον σκηνοθέτη μας Γιάννη Γαλανούλη
Media

Γιώργος Καραμίχος: Όταν τελειώσαμε τα γυρίσματα χάσαμε ξαφνικά τον σκηνοθέτη μας Γιάννη Γαλανούλη

Όχι μόνο μία αλλά πολλές λέξεις έχει πάντα στο μυαλό του ο αεικίνητος Γιώργος Καραμίχος. Ισως γι’ αυτό να του πρότειναν και την παρουσίαση ενός παιχνιδιού γνώσεων, και συγκεκριμένα το Πες τη λέξη

Ο Γιώργος Καραμίχος απολαμβάνει την τηλεοπτική σεζόν που μόλις ξεκίνησε και μιλάει για τη σπουδαιότητα των τηλεπαιχνιδιών για το κοινό.

GIWRGOS-KARAMIXOS.jpg

Κύριε Καραμίχο, πείτε τη λέξη!

«Μία είναι η λέξη. Ευτυχία! Ο στόχος όλων των ανθρώπων είναι η ευτυχία».

Κοντά ή μακριά μας είναι αυτός ο στόχος;

«Η ευτυχία ή αλλιώς η, καλή τύχη θέλει δουλειά και προετοιμασία, ώστε όταν έρχονται τα δυσάρεστα να τα υποδεχόμαστε ως περαστικά. Πρέπει όμως να δουλεύουμε και για τα ευχάριστα που επίσης είναι περαστικά, αλλά να φροντίζουμε να είναι πιο συχνά».

karamixos-14.jpg

Η επαγγελματική πρόοδος μπορεί να φέρει την ευτυχία;

«Από μόνη της όχι. Η ευτυχία είναι μια εσωτερική διαδικασία. Οι εξωτερικές συνθήκες, δουλειά και σχέσεις, καθρεφτίζουν την εσωτερική ετοιμότητα. Αν δεν είσαι έτοιμος εσωτερικά, θα φας τα μούτρα σου. θα πεις άλλες λέξεις... (γέλια). Μπορεί να σκεφτείς και αρνητικές λέξεις, όμως και αυτό είναι φυσιολογικό. Όλα στο πρόγραμμα είναι, όλα μέσα στη ζωή. Το θέμα είναι να αποφεύγουμε τον πόνο. Ο άνθρωπος είναι ο μόνος που θα μπορούσε να δουλεύει συνειδητά προς τη σωστή κατεύθυνση που οδηγεί στην ευτυχία και την ενσυναίσθηση. Πολλές τελικό οι λέξεις...».

karamixos.jpg

Και αυτές που μοιράζεστε κάθε Σαββατοκύριακο με το κοινό της ΕΡΤ1 είναι ακόμα πιο πολλές. Έχουμε μεγάλες προσδοκίες φέτος!

«Η δεύτερη σεζόν θα είναι ακόμα πιο δυνατή και ανεβασμένη από την περσινή. Περάσαμε λίγο δύσκολα γιατί πέρυσι όταν τελειώσαμε τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν, χάσαμε ξαφνικά και απότομα τον σκηνοθέτη μας Γιάννη Γαλανούλη. Υπάρχει πάντα ένα δίλημμα. Συνεχίζω τιμώντας τον άνθρωπο που έφυγε και τιμώντας λίγο αν θέλετε την ελληνική συνήθεια να τα ξορκίζουμε όλα με τον χορό και το γλέντι. Να μια ακόμα ωραία λέξη. Διασκεδάζω από το διασκεδάννυμι που σημαίνει σκορπίζομαι. Αλίμονο αν κρατούσαμε το σώμα μας συγκεντρωμένο όλη την ώρα. θα σπάγαμε, έχουμε ανάγκη το σκόρπισμα, να χάσουμε λίγο την ψυχή μας και το εγώ μας. Αυτό συμβαίνει κατά τη διάρκεια του “Πες τη λέξη". Το ευχάριστο με αυτά τα παιχνίδια είναι ότι άνθρωποι διαφορετικών ηλικιών, θρησκειών, χρωμάτων συντονίζονται υπό διαφορετικές συνθήκες και διασκεδάζουν. Άλλος από το σπίτι, άλλος σε κάποιο μεταφορικό μέσο, εμείς από το πλατό. Αυτό το κοινό πνεύμα το έχουμε ανάγκη. Είναι η πηγή της τέχνης και του πολιτισμού», είπε ο Γιώργος Καραμίχος στο περιοδικό Tv24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved