Media

«Νιώθω τιμώμενος»: Δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του ο Τάσος Ιορδανίδης για τους Μπαμπά-δες

Gossip-tv Team

Μπαμπά-δες: Την εκπομπή της ΕΡΤ θα παρουσιάσει ο αγαπημένος ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης και είναι πολύ χαρούμενος γι΄αυτό του το βήμα.

Μιλώντας στην εκπομπή Στούντιο 4, εύκολα διακρίνει κανείς ότι η χαρά του δεν κρύβεται που θα παρουσιάσει μια τόσο ωραία και προσεγμένη εκπομπή.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και δεν σας κρύβω ότι είμαι και ιδιαιτέρως αγχωμένος γιατί είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα. Νιώθω τιμώμενος που είμαι ένας μπαμπάς που με επέλεξαν για να παρουσιάσω μια τέτοιου ύφους και είδους εκπομπή. Γιατί είναι μια εκπομπή η οποία γίνεται με καρδιά, μια εκπομπή η οποία απευθύνεται στους μπαμπάδες, απευθύνεται στις μαμάδες, απευθύνεται στους γονείς. Γονείς, μια λέξη ιερή από μόνη της», είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Ιορδανίδης και συνέχισε:

iordanidis.jpeg

«Θα δούμε πολύ ωραίους καλεσμένους, τους οποίους δεν θα σας αποκαλύψω. Θα σας τους αφήσω για έκπληξη. Έχω αρχίσει να παίρνω, αν μου επιτρέπεται, την πρώτη κρυάδα και πάντα αυτό που έχω στο κεφάλι μου, όσα γυρίσματα κι αν έχουμε κάνει, είναι ότι ναι μεν αυτή τη στιγμή έχω μία εργασιακή – συνεργασιακή σχέση με αυτό εδώ το συνολικό κόνσεπτ αλλά ουσιαστικά το κάνω και βρίσκομαι εδώ γιατί το αφιερώνω στα παιδιά μου».

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved