Ελένη Φουρέιρα για Fame Story: «Μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια, το αγάπησα πάρα πολύ»
Media

Ελένη Φουρέιρα για Fame Story: «Μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια, το αγάπησα πάρα πολύ»

Η Ελένη Φουρέιρα θα είναι στην κριτική επιτροπή του Fame Story και έκανε τις πρώτες της δηλώσεις on camera, στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι πάρα πολύ ενθουσιασμένη για το πρότζεκτ που επιστρέφει στην τηλεόραση κα περιμένει πώς και πώς να ξεκινήσει ενώ επεσήμανε ότι της θυμίζει τα παιδικά της χρόνια.

«Για εμένα το Fame Story είναι τα παιδικά μου χρόνια, το αγάπησα πάρα πολύ και νομίζω όλη η Ελλάδα το αγάπησε. Όταν δέχτηκα την πρόταση από τον Νίκου δεν θα μπορούσα να πω κάτι άλλο πέρα από ναι. Θεωρώ ότι θα είναι καταπληκτικό με υπέροχους ανθρώπους, με τον Γιώργο που είναι οικογένειά μου, με τον Αντώνη που είναι οικογένειά μου και θα είναι και τον χειμώνα.

foureira.jpeg

Με τον Light που τον γνωρίζω πολύ καλά και σε αυτό που κάνει είναι ο καλύτερος και με έναν Νίκο που τον αγαπάνε όλοι. Επιλέξανε ανθρώπους για την κριτική επιτροπή που εκπροσωπούν διαφορετικό είδος μουσικής ο καθένας», είπε η Ελένη Φουρέιρα και συνέχισε:

«Η παρουσίαση είναι εντελώς διαφορετική από την κριτική επιτροπή. Στην παρουσίαση υπάρχει μια φυσική κούραση, κάτι το οποίο ήταν πολύ καινούργιο για εμένα, δεν είχα καθόλου εμπειρία, απλά δεν έχεις τόσο ευθύνη γι΄αυτό που θα πεις. Εγώ προσωπικά είμαι εδώ να λέω την άποψή μου, να δίνω τις συμβουλές, αυτές που μπορώ να δώσω. Εγώ θα είμαι ο εαυτός μου όπως είμαι πάντα και εύχομαι να βρούμε καταπληκτικούς καλλιτέχνες φέτος. Παιδιά με προσωπικότητα και άστρο».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved