Κόρες ηθοποιών πρωταγωνιστούν στην TV
Media

Κόρες ηθοποιών πρωταγωνιστούν στην TV

Νέες και όμορφες, ταλαντούχες και πολλά υποσχόμενες, με επίθετο που έχει ήδη τη δική του ιστορία, δοκιμάζουν τις δυνάμεις τους στον χώρο της υποκριτικής και τα καταφέρνουν περίφημα! Κόρες ηθοποιών πρωταγωνιστούν στην TV και κερδίζουν τις εντυπώσεις.

Το επώνυμό της κουβαλά μια βαριά ιστορία, καθώς όχι μόνο είναι η κόρη των γνωστών ηθοποιών, Κωνσταντίνου Καζάκου και Τάνιας Τρύπη, αλλά και εγγονή των αείμνηστων Κώστα Καζάκου και Τζένης Καρέζη. Η Τζένη Καζάκου είδε τις μετοχές της να απογειώνονται μέσα από τη δραματική σειρά του Μανούσου Μανουσάκη «Βαρδιάνος στα σπόρκα» και το κωμικό σίριαλ των Ρέππα-Παπαθανασίου, «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», ενώ από την περσινή σεζόν συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία με τον ρόλο της Γεωργίας στη σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των Κυριών». Με προσεκτικές κινήσεις και το DNA της ηθοποιού να κυλά στο αίμα της, έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της ότι λατρεύει το θέατρο από μικρή αφού μεγάλωσε σε αυτό. Οσον αφορά σε σχόλια και κριτικές που τη συνέκριναν με τη γιαγιά της, η ίδια έχει αναφέρει σε συνέντευξή της στο «ΤΥΠΟΣ TV»: «Μου φαινόταν περίεργο στην αρχή ότι με συνέκριναν με τη γιαγιά μου, Τζένη Καρέζη, πέρασα μία φάση περίεργη. Είναι άδικο… Τη γιαγιά μου τη θαυμάζω, αλλά το τι θα κάνω εγώ είναι στο δικό μου χέρι. Και δουλειά να πάρω λόγω ονόματος, εγώ θα παίζω εκείνη την ώρα και θα κριθώ εκ του αποτελέσματος». Η εντυπωσιακή Τζένη πορεύεται γεμάτη όνειρα και σχέδια, προσπαθώντας να απασχολεί με τη δουλειά της και όχι με κοσμικές εμφανίσεις και πολυσυζητημένους έρωτες. Ωστόσο, το προφίλ της στο Instagram με τις καλλιτεχνικές φωτογραφίες είναι ένας ακόμη καλός λόγος να τη γνωρίσει κάποιος και να τη λατρέψει.

tzeni-kazakou-4-1024x1536.jpg

Κόρες ηθοποιών πρωταγωνιστούν στην TV

Στην ίδια σειρά, «Ο Παράδεισος των Κυριών», φέτος θα απολαύσουμε και τη Μαρίλια Μητρούση. Κόρη του Μιχάλη Μητρούση και της Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου, έμαθε από μικρή στα φώτα της δημοσιότητας χωρίς όμως να την «τυφλώνουν». «Το σίγουρο είναι ότι δεν μεγάλωσα σε μια οικογένεια με τον κλασικό όρο. Στο δικό μου σπίτι δεν έτρωγα μεσημεριανό με τους γονείς μου μετά το σχολείο και δεν πήγαινα στην παιδική χαρά όσο συχνά πήγαινα στο θέατρο. Μεγάλωσα λίγο διαφορετικά απ’ ό,τι μεγάλωσε ένα παιδί της γενιάς μου και της ηλικίας μου», έχει αναφέρει. Φωτογενής και χαρισματική, καλλιτεχνική φύση από μικρή, έμαθε να αγαπά τη δουλειά του θεάτρου και της τηλεόρασης χωρίς να την ενδιαφέρει το lifestyle κομμάτι. Πρώτος της έρωτας υπήρξε η μουσική, ενώ σπούδασε χορό στην Κρατική Σχολή και είναι απόφοιτος Δραματικής Σχολής. Πολυσχιδής, σπούδασε εξ αποστάσεως Τουρκικά στο Πανεπιστήμιο Κωνσταντινούπολης, την ίδια στιγμή που ο κόσμος της υποκριτικής μπήκε στη ζωή της. Η Μιμή Ντενίση διέκρινε το ταλέντο της, με τη Μαρίλια να έχει δηλώσει: «Αυτή η γυναίκα είναι σπουδαίος άνθρωπος, ίσως από τις σπουδαιότερες Ελληνίδες. Η ταινία “Σμύρνη μου αγαπημένη” είναι ένα πραγματικό στολίδι πολιτιστικής κληρονομιάς, αλλά και οι παραστάσεις της, στις οποίες είχα τη χαρά να συμμετάσχω, με έμαθαν πράγματα που θα κρατώ σαν θησαυρό». Ο ρόλος της στη σειρά «στΟργή» άνοιξε τον δρόμο για να βρεθεί φέτος στη μεγάλη παραγωγή του ALPHA.

mitrousi-5.jpg

Κόρες ηθοποιών πρωταγωνιστούν στην TV

Μαριάννα Κιμούλη, η «Ψυχοκόρη» του ΑΝΤ1 – Κόρες ηθοποιών πρωταγωνιστούν στην TV

Το επίθετό της γνωστό στο ευρύ κοινό και στους θεατρικούς κύκλους. Εκείνη, έτοιμη να χαράξει τη δική της πορεία στον κόσμο της υποκριτικής πατώντας στα πόδια και στο δικό της ταλέντο. Η Μαριάννα Κιμούλη, η κόρη του Γιώργου Κιμούλη και της Μαρίας Δαμανάκη, έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στη μικρή οθόνη με τη σειρά «Ψυχοκόρες». Η παραγωγή μυθοπλασίας, που προβάλλεται στον ΑΝΤ1+ και μετά στην ιδιωτική του Αμαρουσίου, αφορά στον απαγορευμένο θεσμό των ψυχοκορών, που μέτρησε γυναίκες-θύματα για δύο ολόκληρες γενιές. Θεσμός ο οποίος λειτουργούσε για χρόνια ως άτυπη μορφή υιοθεσίας, υποδουλώνοντας νεαρά κορίτσια που λαχταρούσαν να αποδράσουν από την ανελέητη φτώχεια της επαρχίας για να βρεθούν, τελικά, σε μια «χρυσή» φυλακή, όπου τους υπόσχονταν ασφάλεια με αντάλλαγμα την τυφλή υποταγή. Η Μαριάννα θα υποδυθεί τη Μαρίκα Πολύζου, τη μεγαλύτερη από τις τέσσερις αδελφές, που λειτουργεί ως «δεύτερη μάνα».

Πρόκειται για τον δεύτερο σημαντικό τηλεοπτικό ρόλο, αφού είχε συμμετάσχει στο «Κόκκινο ποτάμι» του OPEN. Η νεαρή αποδεικνύεται ότι έχει κληρονομήσει το ταλέντο και το «μικρόβιο» της υποκριτικής από τον πατέρα της. «Ο πατέρας μου, όταν του είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, μου είπε “καλή τύχη” και να έχω αντοχή… Μου κάνει κριτική μόνο όταν του το ζητήσω εγώ. Νιώθω τυχερή που έχω έναν άνθρωπο τέτοιο, ακόμα κι αν διαφωνώ μαζί του». Σε συνέντευξή της έχει μιλήσει και για την έντονη κριτική που έχει δεχτεί λόγω της σύγκρισης με τον πατέρα της, ξεκαθαρίζοντας ότι είναι φυσιολογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο, αλλά το γεγονός ότι είναι γυναίκα κι εκείνος άντρας βοηθάει. «Θα πούνε ότι είμαι η κόρη του Κιμούλη, το έχω λύσει. Ηξερα ότι θα το αντιμετωπίσω. Το ότι είμαι γυναίκα βοηθάει. Αν ήμουν αγόρι, η σύγκριση θα ήταν πολύ πιο σκληρή, χειρότερη», έχει πει. Πάντως, η Μαριάννα Κιμούλη έχει ήδη δώσει τις εξετάσεις της στο θέατρο και πλέον ανοίγεται μπροστά της ένας νέος κόσμος, αυτός της τηλεόρασης.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved