Μελίνα Ασλανίδου: Η νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει στην ΕΡΤ και το σχόλιο για την Αθηνά Καμπάκογλου
Media

Μελίνα Ασλανίδου: Η νέα εκπομπή που θα παρουσιάσει στην ΕΡΤ και το σχόλιο για την Αθηνά Καμπάκογλου

Για το νέο της τηλεοπτικό εγχείρημα στην ΕΡΤ μίλησε η Μελίνα Ασλανίδου σε πρόσφατη συνέντευξη της. Η τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 με αφορμή τα Music Events Live της 87ης ΔΕΘ.

Η ίδια αποκάλυψε λεπτομέρειες για την εκπομπή που θα παρουσιάσει στην ΕΡΤ με τον Χρήστο Νικολόπουλο, τη Λίνα Νικολακοπούλου και τον Κώστα Μπαλαχούτη, ενώ στη συνέχεια σχολίασε και την Αθηνά Καμπάκογλου.

«Έχω πολύ μεγάλη χαρά και είναι πολύ μεγάλη τιμή, γιατί θα είμαστε μαζί με τον Χρήστο Νικολόπουλο, τη Λίνα Νικολακοπούλου και τον Κώστα Μπαλαχούτη στην ΕΡΤ1 σε μία άκρως μουσική εκπομπή και μάλιστα για τη μεγάλη μου αγάπη: το λαϊκό τραγούδι. Θα εντρυφήσουμε μέσα στο λαϊκό τραγούδι και θεωρώ ότι θα είναι μία πολύ όμορφη στιγμή αυτή. Θα κάνουμε πολλές εκπομπές, ξεκινάμε σιγά-σιγά και τα γυρίσματα. “Νύχτα Στάσου” είναι ο τίτλος.

Δεν έχει να κάνει με την ίδια εκπομπή. Είναι σε άλλο κανάλι κατ’ αρχάς, έχει και άλλο τίτλο. Θα είναι τελείως διαφορετικό. Δεν έχει να κάνει με την ιδέα της κυρίας Καμπάκογλου, την οποία σέβομαι, εκτιμώ και αγαπώ. Έχω πάει κι εγώ στην εκπομπή που είχαν μαζί με τον Χρήστο (σ.σ Νικολόπουλο)», είπε η Μελίνα Ασλανίδου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε η Μελίνα Ασλανίδου:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved