Η Μάγισσα πάει… Netflix – Λίγο πριν τη συμφωνία ο ΑΝΤ1
Media

Η Μάγισσα πάει… Netflix – Λίγο πριν τη συμφωνία ο ΑΝΤ1

Προχωρημένες συζητήσεις μεταξύ ΑΝΤ1 και συνδρομητικής πλατφόρμας Netflix για συμφωνία-πακέτο

Σε μια συμφωνία-πακέτό με το Netlfix, που θα δώσει διεθνή αέρα σε φιλόδοξες εγχώριες παραγωγές μυθοπλασίας, προχωρά το προσεχές διάστημα ο ΑΝΤ1. Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση του Ομίλου ΑΝΤ1 βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις με τη διεθνή πλατφόρμα περιεχομένου,’ενώ οι τελικές ανακοινώσεις για το μεγάλο deal που θα βγάλει εκτός συνόρων τις ελληνικές παραγωγές αναμένονται σύντομα. Ποιες σειρές εντάσσονται στη συμφωνία-πακέτο με το Netflix;

1692876553591-828101889-magissa-(3).jpg

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η «Μάγισσα», η οποία θα κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 τη Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Real σχετικά με το επερχόμενο deal, η νέα σειρά εποχής της dream team των «Άγριων μελισσών» Μελίνας Τσαμπάνη, Πέτρου Καλκόβαλη (σενάριο) και Λευτέρη Χαρίτου (σκηνοθεσία) θα μεταδοθεί πρώτα αποκλειστικά από τον ΑΝΤ1 και θα «ανέβει» στη συνέχεια στην πλατφόρμα του Netflix, όπου θα είναι διαθέσιμη τόσο στο ελληνικό όσο και στο διεθνές κοινό.

undefined

Για τις ανάγκες της σειράς συνολικού κόστους 12 εκατομμυρίων ευρώ, χτίστηκε πύργος 10 μέτρων με ειδική πέτρα που ήρθε από τη Γερμανία, καθώς και δεκάδες εσωτερικοί χώροι, υπνοδωμάτια, γραφεία, μπουντρούμια με προσήλωση στη λεπτομέρεια. Λαμβάνοντας εξαρχής υπ' όψιν το ενδεχόμενο η «Μάγισσα» να βγει εκτός συνόρων, οι συντελεστές της σειράς που διαδραματίζεται στη Μάνη το 1817 φρόντισαν και σεναριακά να μπορεί να το παρακολουθήσει οποιοσδήποτε ανά τον κόσμο χωρίς να χρειάζεται να έχει γνώση της ελληνικής Ιστορίας.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved