Αθανασίου - Τσάφου: Έκαναν reunion και αποκάλυψαν ιστορίες άγνωστες από το Θα βρεις τον δάσκαλό σου
Media

Αθανασίου - Τσάφου: Έκαναν reunion και αποκάλυψαν ιστορίες άγνωστες από το Θα βρεις τον δάσκαλό σου

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Θα βρεις τον δάσκαλό σου», Μάριος Αθανασίου και Χριστίνα Τσάφου, μίλησαν στο «Πάμε Δανάη» και και περιέγραψαν άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα.

Η κυρία Δέσποινα και Θάνος Πασπάτης συναντιούνται ξανά μετά από 18 χρόνια από την πρώτη προβολή της σειράς «Θα βρεις τον δάσκαλό σου».

Οι τηλεοπτικοί μητέρα και γιος της σειράς, Χριστίνα Τσάφου και Μάριος Αθανασίου έκαναν ένα μοναδικό reunion στο «Πάμε Δανάη» και αποκάλυψαν ιστορίες άγνωστες στο τηλεοπτικό κοινό.

«Ο γιος μου γεννήθηκε στο τέλος της πρώτης σεζόν. Είχα έρθει από το μαιευτήριο κατευθείαν στο γύρισμα», αποκάλυψε ο Μάριος Αθανάσιου.

Η Χριστίνα Τσάφου θυμήθηκε μία στιγμή από τα γυρίσματα.

«Έκανα ένεση στην Ευδοκία Ρουμελιώτη όταν την τσίμπησε σφήκα στο γύρισμα. Είχαμε σπουδαίους συνάδελφους, όπως η Σούλα Αθανασιάδου που δεν είναι πια μαζί μας», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

tha-vreis-to-daskalo-sou.jpg

«Πήγαμε την Ευδοκία Ρουμελιώτη στο νοσοκομείο και οι γιατροί μας ρωτούσαν τη συνέχεια του σίριαλ. η Σούλα Αθανασιάδου και η Έρση Μαλικένζου ήταν δασκάλες μου στη δραματική σχολή», πρόσθεσε ο Μάριος Αθανασίου.

Και συνέχισε η Χριστίνα Τσάφου: «Η Σούλα Αθανασιάδου μου έκανε την τιμή να είναι φίλη μου, ήταν σπουδαία γυναίκα. Μία έκανα την έγκυο, μία ότι είχα σπασμένο πόδι και μου φαινόταν πολύ αστείο. Στη σκηνή που αγκαλιαζόμαστε με τον Μάριο είχαμε συγκινηθεί πραγματικά».

Ο Μάριος Αθανάσιου έκανε μία συγκινητική δήλωση απευθυνόμενος στην «τηλεοπτική μητέρα του», Χριστίνα Τσάφου.

«Είσαι επίσημα η μαμά μου. Κάθε φορά που ο ρόλος είναι μάνα, σκέφτομαι πάντα εσένα. Το πιο δύσκολο μου γύρισμα ήταν το ζεϊμπέκικο, ήταν ό,τι χειρότερο πέρασα στη σειρά. Δεν θα ήθελα να γίνει remake το “θα βρεις το δάσκαλο σου”», σημείωσε χαρακτηριστικά για ενδεχόμενο remake σειράς.

tsafou-athanasiou-8.jpg

Η Χριστίνα Τσάφου από την πλευρά της υποστήριξε πως, «δεν μπορεί να γίνει remake της σειράς γιατί λείπουν κάποιοι σημαντικοί άνθρωποι. Θεωρώ υπέροχο να είσαι γιος μου στη δουλειά. Να σε χαίρεται η μητέρα σου».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved