Σασμός: Η γυναίκα-αράχνη που μπαίνει μαζί με τον Αντρέα Βρουλάκη (Μπισμπίκης) στο καστ
Media

Σασμός: Η γυναίκα-αράχνη που μπαίνει μαζί με τον Αντρέα Βρουλάκη (Μπισμπίκης) στο καστ

Σασμός: Η αντίστροφη μέτρηση για την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του τρίτου και τελευταίου κύκλου έχει ξεκινήσει, με το κοινό να αδημονεί για τα νέα επεισόδια.

Νέοι ήρωες καταφτάνουν... στη σειρά του ALPHA, που όπως όλα δείχνουν θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Σεπτεμβρίου.

Σε αυτά θα δούμε νέα πρόσωπα, που θα φέρουν πολλές ανατροπές στις ζωές των ηρώων. Η Πηνελόπη Τσιλίκα μπαίνει δυναμικά στο καστ και υποδύεται την Εύα. Αδερφή του Ευθύμη Φαρμάκη, μικρότερή του.

bisbikis.vasilis_375291849_871702744384405_2018026063876505469_n.jpg

Όταν πέθαναν οι γονείς τους, τον Ευθύμη τον πήρε ένας θείος του στην Κρήτη και η Εύα υιοθετήθηκε από μια πλούσια οικογένεια Ελλήνων στο εξωτερικό, που την αγάπησαν, τη μεγάλωσαν με άνεση και τη σπούδασαν. Η Εύα είναι αρχιτεκτόνισσα. Μετά τον θάνατο του Ευθύμη, κλείνει τις δουλειές της και έρχεται στο χωριό για να βρει αυτόν που σκότωσε τον αδερφό της. Εμφανίζεται σε όλους ως επαγγελματίας, που ήρθε να ασχοληθεί με τον αγροτουρισμό, αγοράζοντας οικόπεδα με σκοπό να φτιάξει αγροκτήματα με πέτρινα σπίτια, για επισκέπτες που θα κάνουν διακοπές, συμμετέχοντας σε αγροτικές εργασίες. Εγκαθίσταται στο χωριό και γίνεται συμπαθής σε όλους. Ο Παύλος είναι ο μόνος που τη γνωρίζει και η Εύα καταφεύγει σ’ αυτόν, πιστεύοντας πως ήταν κάτι σαν πατέρας για τον Ευθύμη. Ενώ δεν πρόκειται για έναν κακό άνθρωπο, ο πόνος της για τον χαμό του αγαπημένου της αδερφού την κάνει να βάλει σκοπό της την εκδίκηση.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης, όμως, θα αναστατώσει όσο κανένας άλλος αυτή τη σεζόν. Είναι ο «εισβολέας», ο αστάθμητος παράγοντας, το πρόσωπο που φτάνει απροειδοποίητα στην Άνω Ποριά. Ο Αντρέας Βρουλάκης έρχεται κι όλοι μένουν παγωμένοι κι ανυπεράσπιστοι, νικημένοι απέναντι στη μοίρα όπως οι κατακτητές μπροστά στον θάνατο. Χαρά, πόνος, συγκίνηση, πάθος. Θάνατος. Πώς θα γραφτεί ο επίλογος; Με τι χρώμα; Κι εάν ο ήχος του είναι ο ήχος του όπλου, ποιον θα βρει η σφαίρα στην καρδιά; Ο Αντρέας είναι πρώτος ξάδελφος του Παύλου και αδερφός του Τηλέμαχου.

Ο πατέρας του, Μανούσος Βρουλάκης, ήταν αδερφός του Γιάννη Βρουλάκη, του πατέρα του Παύλου και του Πετρή Βρουλάκη, του πατέρα του Μάρκου. Παραδοσιακός Κρητικός, από μικρός έδειξε μια άγρια και σκληρή φύση, επιρρεπή σε έχθρες και βεντέτες. Όταν ο παπα-Μιχάλης διαπίστωσε πως ήταν ο πιο σκοτεινός και αιμοβόρος από όλους τους Βρουλάκηδες κι ότι μεγαλώνοντας θα αποτελούσε τη μεγαλύτερη απειλή απέναντι στην ειρήνη και στον σασμό, προέτρεψε την οικογένειά του να τον απομακρύνει από το χωριό. Έτσι, από μικρός ο Αντρέας μπάρκαρε στα καράβια, βοηθώντας μ’ αυτόν τον τρόπο και οικονομικά την οικογένειά του. Με τη σκληρή δουλειά του, κατάφερε να γίνει καπετάνιος.

Πριν από έξι χρόνια, συνελήφθη από την τουρκική ακτοφυλακή για παράνομη μεταφορά καυσίμων. Καταδικάστηκε και μπήκε για τρία χρόνια στις τουρκικές φυλακές του Μάλτεπε. Αψύς όπως είναι, πάνω σε έναν καβγά με έναν συγκροτούμενο του από την Ανατολία, τον χτύπησε τόσο πολύ, που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Όταν επενέβησαν οι αστυνομικοί της φυλακής, επιτέθηκε και σε αυτούς, δικάστηκε πάλι και έφαγε άλλα τρία χρόνια φυλάκισης. Αρτι αποφυλακισθείς, επιστρέφει στην Ανω Ποριά.

Πηγή: Τύπος TV

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved