Media

Τζένη Θεωνά: «Δεν μπορώ να περιγράψω την αγωνία μου, είχα αδιανόητο άγχος και στρες»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένη η Τζένη Θεωνά. Η ηθοποιός μίλησε για τη συμμετοχή της στο Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ αλλά και την προσωπική της ζωή.

Η ίδια μετά την σειρά, Τα Καλύτερά μας χρόνια, επιστρέφει με έναν διαφορετικό ρόλο στο Αλεξανδρικό Κολλέγιο και η σύνδεσή της τόσο με τον Λυκειάρχη όσο και με τον γυμναστή που δολοφονήθηκε δεν είναι ξεκάθαρη.

Όσα αποκάλυψε:

«Δεν μπορώ να περιγράψω την αγωνία μου ξεκινώντας, είχα αδιανόητο άγχος και στρες. Ήταν πολύ μεγάλη αλλαγή από το προηγούμενο πρότζεκτ, να βρω έναν νέο χαρακτήρα, έναν νέο κώδικα.

Έγινε ένα μαγικό το καλοκαίρι. Όταν τελείωσε το σχολείο του Αρίωνα κι ο Δήμος έλειπε σε περιοδεία, τον πήγαμε στη γιαγιά του και μπορούσα να ασχοληθώ, έκανα μια βουτιά και διάβαζα.

TH21.jpg

Έδωσα την υπόσχεση στον εαυτό μου ότι θα αφιερώνω στη δουλειά που έχω ανάγκη. Δεν θα αφήσω μια σκηνή να φύγει έτσι. Θέλω να είμαι απόλυτα δοσμένη και το απολαμβάνω. Δουλεύω όταν αγχώνομαι. Περνώντας τα χρόνια είναι πιο εσωτερικό, δεν το εξωτερικεύω, δεν φαίνεται. Είναι μια εσωτερική διαδικασία και το καταπολεμώ όσο δουλεύω και κλείνομαι και συγκεντρώνομαι.

Είναι συλλογική δουλειά, παίρνω feedback και από τους σκηνοθέτες».

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved