Κούλλης Νικολάου: «To Famagusta θα μας συγκλονίσει» - Τι αποκαλύπτει για τη Γη της Ελιάς
Media

Κούλλης Νικολάου: «To Famagusta θα μας συγκλονίσει» - Τι αποκαλύπτει για τη Γη της Ελιάς

Famagusta: Ο δημοφιλής ηθοποιός και παραγωγός Κούλλης Νικολάου μιλά για την πολυαναμενόμενη σειρά που έρχεται στις αρχές του 2024 στο Mega αλλά και για τον 3ο κύκλο της επιτυχημένης σειράς «Η γη της Ελιάς»...

Ο ηθοποιός και παραγωγός Κούλλης Νικολάου θα έχει διπλό ρόλο φέτος στο Mega, αφού, εκτός από τον τρίτο κύκλο της σειράς «Η γη της ελιάς», έρχεται και το πολυαναμενόμενο «Famagusta», που θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές του 2024.

«Το “Famagusta” είναι η στιγμή που ένα όραμα παίρνει σάρκα και οστά. Είμαστε ευγνώμονες που το Mega μάς δίνει την ευκαιρία για ένα τέτοιο τεράστιο πρότζεκτ και, βέβαια, τυχεροί που θα συνεργαστούμε με μια πλειάδα τεράστιων ηθοποιών. Θέλω να πω ένα μεγάλο “ευχαριστώ” σε όλους όσοι στέκονται δίπλα μας σε αυτό μας το εγχείρημα και, φυσικά, στον Πρόεδρο της Κύπρου και στον κρατικό μηχανισμό, που είναι δίπλα μας, σε επιχειρηματίες της Κύπρου κ.ά.», τονίζει.

gi-tis-elias-(6).jpg

Όσο για τις στιγμές που περιμένουμε να δούμε στην οθόνη μας, λέει: «Θα έλεγα πως προσδοκούμε κάτι πολύ συναρπαστικό, που θα μας συγκλονίσει όλους. Η σειρά είναι εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα και είναι στο πλαίσιο μυθοπλασίας, όμως κάποιες ιστορίες είναι ατόφιες και γίνονται με την έγκριση των αληθινών προσώπων. Ολο το γύρισμα που αφορά το 74 είναι πολύ, δύσκολο, αλλά είμαστε περήφανοι για την ομάδα παραγωγής μας, που είναι έτοιμη για τα δύσκολα. Εχει δύσκολες σκηνές, με εκατό και πλέον κομπάρσους, βομβαρδισμούς και άλλα».

Ο τρίτος κύκλος της Γης της Ελιάς

Ο πολυμήχανος Κούλλης Νικολάου πρωταγωνιστεί και στην πολύ επιτυχημένη σειρά του Mega «Η γη της ελιάς», που επιστρέφει για τον γ’ κύκλο την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου. «Είναι όλα έτοιμα στη σειρά και θα δούμε έντονες εξελίξεις, καθώς θα συνεχιστεί το καθηλωτικό σενάριο, που θα φέρει στιγμές έντασης και δράσης. Εύχομαι και στην τρίτη σεζόν να είμαστε δυνατοί και να έχουμε την αγάπη του κόσμου», λέει και αποκαλύπτει πως αυτήν τη σεζόν «οι ανατροπές θα είναι μεγάλες και θα υπάρχει έντονη εξέλιξη από όλα τα στρατόπεδα χαρακτήρων».

Όσο για τον ρόλο του, εξηγεί πως «δεν αλλάζουν οι άνθρωποι. Οι καταστάσεις αλλάζουν και ο Δημοσθένης μπαίνει σε νέες περιπέτειες». Πολλές σειρές θα κατακλύσουν την ελληνική τηλεόραση τη νέα σεζόν. Πώς αισθάνεται ο ίδιος με τον ανταγωνισμό; Τον φοβίζει; «Όχι, δεν με φοβίζει. Αντίθετα, με ενθαρρύνει, μου δίνει δύναμη και αισθάνομαι πως έτσι γίνονται καλύτερες δουλειές», λέει. «Τα νούμερα είναι καθημερινό μου καθήκον, είναι μέρος της δουλειάς μου», προσθέτει. Με τον Ανδρέα Γεωργίου συνεργάζεται αρκετά χρόνια και μπροστά και πίσω από τις κάμερες. «Στη ζωή μου έχω τύχη και ευλογία να συναντώ αγκάθια, αλλά και λουλούδια. Ο Ανδρέας είναι ένα από τα δώρα του σύμπαντος, καθώς δεν είναι απλά ένας συνεργάτης μου, είναι ένα κομμάτι της ψυχής μου και της αλήθειας μου».

Πηγή: Secret

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved