Maestro - Χάρις Αλεξίου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την επιστροφή της στους Παξούς
Media

Maestro - Χάρις Αλεξίου: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την επιστροφή της στους Παξούς

Maestro - Πυρετωδώς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για την πολυαναμενόμενη επιστροφή της σειράς. Η δραματική σειρά του Mega που φέρει την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και επιστρέφει ακόμη πιο δυναμικά.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς σταμάτησαν για λίγο τα γυρίσματα μέσα στο καλοκαίρι όμως επέστρεψαν δυναμικά στο πρόγραμμά τους.

Ανάμεσα τους και η Χάρις Αλεξίου που κατάφερε να ξεχωρίσει και με το υποκριτικό της ταλέντο. Η ερμηνεύτρια των μεγάλων ερωτικών επιτυχιών επέστρεψε στους μαγευτικούς Παξούς καθώς τα γυρίσματα της σειράς ξεκινούν και πάλι.

maestro-(1).png

Maestro

Ήδη έχουν γυριστεί στα τέσσερα πρώτα επεισόδια και συνεχίζουν για τα επόμενα – ενδεχομένως 5 ή 6- ανάμεσα σε Αθήνα και Παξούς.

alexiou.jpg

Η Χάρις Αλεξίου που μας καθήλωσε και στη μικρή οθόνη, δημοσίευσε μια φωτογραφία από τα σοκάκια του νησιού.

Δείτε την εικόνα που ανέβασε η Χάρις Αλεξίου λίγο πριν ξεκινήσει γυρίσματα για το Maestro 2!

374506310_844107703737149_5266329551181575031_n.jpg

Maestro 2 – Η υπόθεση

Παρόλο που είδαµε στην πρώτη σεζόν τον Ορέστη και την Αλεξάνδρα να φεύγουν για την Αθήνα, µια αφορµή θα τους αναγκάσει να επιστρέψουν στο νησί, καθώς υπάρχει ένα µεγάλο µυστικό. Οι ανατροπές θα είναι µεγάλες, όπως και τα ερωτικά πάθη, που θα βάλουν σε κίνδυνο τους πρωταγωνιστές, καθώς θα βγουν στην επιφάνεια και αλήθειες, που θα θέσουν τις ζωές όλων σε κίνδυνο.

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved