«Οι Πανθέοι» έκαναν πρεμιέρα - Οι ανατριχιαστικές σκηνές που σχολιάστηκαν στο Twitter
Media

«Οι Πανθέοι» έκαναν πρεμιέρα - Οι ανατριχιαστικές σκηνές που σχολιάστηκαν στο Twitter

«Οι Πανθέοι» ξαναζωντάνεψαν μετά από 47 ολόκληρα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση και όπως ήταν φυσικό το X (πρώην Twitter) πήρε φωτιά.

Η δραματική σειρά του ΣΚΑΙ ξεκίνησε με μία άκρως ανατριχιαστική σκηνή καθώς εμφανίστηκε μία απατημένη σύζυγος που ήρθε αντιμέτωπη με τον χειρότερό της εφιάλτη. Εκείνη λοιπόν βγήκε μέσα στη μαύρη νύχτα και αποφάσισε να καταραστεί τον σύζυγό της.

pantheoir-landscape-new.jpg

Η κατάρα της για το παιδί που δεν είχε γεννηθεί ακόμη ήταν τόσο ανατριχιαστική που οι τηλεθεατές «τρόμαξαν». Στη συνέχεια βεβαίως έσπευσαν να σχολιάσουν και με το παραπάνω.

Δείτε τα σχόλια στο X (πρώην Twitter) για την πρεμιέρα της σειράς «Οι Πανθέοι»!

Ενθουσιασμός όμως επικράτησε και με τον Γιώργο Κωνσταντίνου ο οποίος υποδύεται τον Βλάσση Πανθέο.

Η υπόθεση της σειράς του ΣΚΑΙ!
Ενώ στην Ευρώπη τα σύννεφα του μεγάλου πολέμου βαραίνουν απειλητικά, στην Αθήνα τα ετερόκλητα μέλη της μεγάλης οικογένειας των Πανθέων, παιδιά, νύφες και εγγόνια, συγκεντρώνονται στο αρχοντικό τους στην Κηφισιά, στο προσκέφαλο του ετοιμοθάνατου πατριάρχη της οικογένειας, Βλάση Πανθέου. Ο θάνατος του γηραιού Βλάση, σφραγίζεται από ένα γεγονός που θα σοκάρει τα παιδιά του.

Λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή, θα απαρνηθεί με αποτροπιασμό την εκλιπούσα σύζυγό του και μητέρα τους, τη Νένα. Τι σημαίνει αυτό; Ποιο μυστικό παίρνει μαζί του ο Βλάσης Πανθέος;..

Ταυτόχρονα, η απρόσμενη εμφάνιση της Μάρμως, της νεαρής συζύγου του γιου του Βλάση, Ανδρέα, θα ταράξει τις ισορροπίες και θα ξυπνήσει ένα απαγορευμένο πάθος, με το νεότερο μέλος της οικογένειας, τον Κίτσο, έναν μποέμ ταλαντούχο ζωγράφο.

Ο καιρός περνάει… Οι Πανθέοι ερωτεύονται, ζουν παράνομα πάθη και κάποιοι μέσα στο ρευστό κλίμα της εποχής, εκμεταλλεύονται τη συγκυρία και στήνουν με εκβιασμούς και απάτες, σχέδια γρήγορου πλουτισμού. Ταυτόχρονα, ένα επικίνδυνο δίκτυο κατασκόπων απλώνει τα πλοκάμια του, εκμεταλλευόμενο τις αδυναμίες και τα πάθη των ηρώων.

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved