Τρίτος όροφος: Ενθουσιασμός στο Twitter για την πρεμιέρα - «Επιτέλους μια κωμωδία!»
Media

Τρίτος όροφος: Ενθουσιασμός στο Twitter για την πρεμιέρα - «Επιτέλους μια κωμωδία!»

Ο Τρίτος όροφος έκανε πρεμιέρα στην ΕΡΤ και οι χρήστες του X (πρώην Twitter) φάνηκε να ενθουσιάζονται. Η νέα κωμωδία της δημόσιας τηλεόρασης είναι από τις ελάχιστες κωμικές σειρές της σεζόν και όπως είναι λογικό ήρθε για να ξεχωρίσει.

Στη νέα 15λεπτη κωμωδία της ΕΡΤ πρωταγωνιστούν οι Αντώνης Καφετζόπουλος και Λυδία Φωτοπούλου.

Ο Γιάννης και η Υβόννη μας άνοιξαν το σπίτι τους στον «Τρίτο όροφο» και χάρισαν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο ξεκαρδιστικές ατάκες στο τηλεοπτικό κοινό.

sto-trito-orofo.jpg

Οι χρήστες του διαδικτύου αποθέωσαν το πρωταγωνιστικό δίδυμο και έδειξαν να αγκαλιάζουν από το πρώτο λεπτό την ολοκαίνουρια σειρά της ΕΡΤ.

tritos-orofos.jpg

Δείτε τα καλύτερα σχόλια στο X (πρώην Twitter)

Η υπόθεση της σειράς Τρίτος όροφος:

Στον τρίτο όροφο μιας πολυκατοικίας, μέσα από τις ξεκαρδιστικές συζητήσεις που κάνουν στο σπίτι τους, ο 70χρονος Γιάννης, διαχειριστής της πολυκατοικίας, και η 67χρονη Υβόννη μάς δείχνουν πώς κυλάει η καθημερινότητά τους, η οποία περιλαμβάνει στιγμές γέλιου, αλλά και ομηρικούς καβγάδες, σκηνές ζήλιας με πείσματα και χωρισμούς, λες και είναι έφηβοι… Έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Ανδρέα (Χάρης Χιώτης) και τη Μαρία (Ειρήνη Αγγελοπούλου), που το καθένα έχει πάρει τον δρόμο του, και εκείνοι είναι πάντα εκεί να τα στηρίζουν, όπως στηρίζουν ο ένας τον άλλον, παρά τις τυπικές γκρίνιες όλων των ζευγαριών.

Παρακολουθώντας τη ζωή τους, θα συγκινηθούμε με την εγκατάλειψη, τη μοναξιά και την απομόνωση των μεγάλων ανθρώπων –ακόμη και από τα παιδιά τους, που ελάχιστες φορές έρχονται να τους δουν και τις περισσότερες μιλούν μαζί τους από το λάπτοπ ή τα τηλέφωνα– και παράλληλα θα κλάψουμε και θα γελάσουμε με τα μικρά και τα μεγάλα γεγονότα που τους συμβαίνουν… Ο Γιάννης είναι πιο εκρηκτικός και επιπόλαιος. Η Υβόννη είναι πιο εγκρατής και ώριμη. Πολλές φορές όμως αυτά εναλλάσσονται, ανάλογα με την ιστορία και τη διάθεση του καθενός.

Εκείνος υπήρξε στέλεχος σε εργοστάσιο υποδημάτων, απ’ όπου και συνταξιοδοτήθηκε, ύστερα από 35 χρόνια και 2 επιπλέον, μιας και δεν ήθελε να είναι στο σπίτι. Εκείνη, πάλι, ήταν δασκάλα σε δημοτικό και δεν είχε κανένα πρόβλημα να βγει στη σύνταξη και να ξυπνάει αργά, μακριά από τις φωνές των μικρών και τα κουδούνια. Της αρέσει η ήρεμη ζωή του συνταξιούχου, το εξοχικό τους τα καλοκαίρια, αλλά τώρα τελευταία ούτε κι αυτό διότι τα εγγόνια τους μεγάλωσαν και την εξαντλούν, ειδικά όταν τα παιδιά τους τα αφήνουν και φεύγουν.

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved