«Είναι βιασμός ψυχής» - Σοκαρισμένη η Βούλα Πατουλίδου από τη διάρρηξη στο σπίτι της
Media

«Είναι βιασμός ψυχής» - Σοκαρισμένη η Βούλα Πατουλίδου από τη διάρρηξη στο σπίτι της

Οι Αταίριαστοι: Η Βούλα Πατουλίδου έπεσε θύμα διάρρηξης στο σπίτι της και μίλησε στην εκπομπη του ΣΚΑΙ για το πώς βίωσε αυτό το περιστατικό.

Η γνωστή Ολυμπιονίκης όμως θέλησε να κάνει κι ένα σύντομο σχόλιο σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες.

«Όταν βλέπεις αυτές τις καταστροφές που συμβαίνουν, τότε λες τουλάχιστον εγώ έχω ακόμα ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι. Μπορώ να αντιληφθώ πόσο μεγάλη είναι η καταστροφή αυτών των ανθρώπων», είπε.

patoylidoyy.jpeg

Όσονα φορά για την διάρρηξη στο σπίτι της: «Η θρασύτητα κάποιων ανθρώπων περισσεύει. Ήμασταν σε έναν γάμο και ξαφνικά μας ειδοποίησε οι γείτονες ότι το σπίτι γίνεται καλοκαιρινό, υπάρχουν επισκέπτες που δεν τους έχουμε προσκαλέσει. Μπήκαν μέσα, τα έκαναν γης μαδιάμ. Έψαχναν πράγματα που μπορεί να νόμιζαν ότι υπάρχουν, αλλά υπήρχαν μόνο κάποια κοσμήματα, όχι μεγάλης αξίας, πολύ περισσότερο συναισθηματικής», είπε αρχικά η Βούλα Πατουλίδου και συνέχισε:

«Να σας πω όμως κάτι; Επειδή τέτοια κατάσταση την έχουν ζήσει όλοι, λένε ότι είναι σαν να σε βιάζουν. Δεν ξέρω πώς είναι ο βιασμός, ξέρω όμως πώς είναι να βιάζουν την ψυχή σου. Το χειρότερο είναι ότι μετά τα περνάς όλα με ξύδι και οινόπνευμα. Νομίζεις ότι ό, τι και να ακουμπήσεις… Είναι άγριο».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved