Οι αποκαλύψεις του Λιανού για το I' m a Celebrity get me out of here & η αναχώρηση για Άγιο Δομίνικο
Media

Οι αποκαλύψεις του Λιανού για το I' m a Celebrity get me out of here & η αναχώρηση για Άγιο Δομίνικο

Πλησιάζουν οι μέρες που ο Γιώργος Λιανός με την Καλομοίρα και τους παίκτες του I' m A Celebrity get me out of here θα αναχωρήσουν για Άγιο Δομίνικο και ο παρουσιαστής δείχνει να είναι καθ' όλα έτοιμος. 

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star, ο Γιώργος Λιανός είπε ότι τον πρώτο άνθρωπο που θα ήθελε να πάρει μαζί του από τους φίλους είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου για να τον δοκιμάσει στις αντοχές του ενώ τόνισε ότι δεν θέλει να κάνει πρωινή εκπομπή καθώς αυτό πιστεύει πως θέλει αντοχές και ήδη ξυπνάει νωρίς για τη ραδιοφωνική εκπομπή όπου συμμετέχει.

lianos.jpg

Σε ό,τι αφορά τώρα το I' m A Celebrity get me out of here, ο Γιώργος Λιανός είπε ότι είναι καθ' όλα έτοιμος και με τις βαλίτσες και το διαβατήριο στο χέρι όμως δεν ξέρει ακριβώς την ημέρα που θα αναχωρήσει μαζί με τους παίκτες και την Καλομοίρα.

Στην αποκάλυψη της τελευταίας ότι θα έχει κοντά της τα τρία της παιδιά όταν εκείνα μπορούν, ο Γιώργος Λιανός είπε ότι εκείνη μπορεί γιατί από τη Ουάσινγκτον όπου είναι η βάση της οικογένειάς της είναι κοντά, μόλις 2,5 ώρες πτήση, σε αντίθεση με τον ίδιο που η Ελλάδα απέχει πολλές ώρες από τον Άγιο Δομίνικο όπου θα γίνουν τα γυρίσματα του extreme reality παιχνιδιού.

Ο ίδιος, όπως τόνισε, θα κάνει υπομονή για 45 μέρες που θα κρατήσουν τα γυρίσματα και θα επιστρέψει.

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved