Έλενα Γαλύφα: «Μου είχε γίνει πρόταση για το My Style Rocks τη χρονιά που ήταν και η Ηλιάνα»
Media

Έλενα Γαλύφα: «Μου είχε γίνει πρόταση για το My Style Rocks τη χρονιά που ήταν και η Ηλιάνα»

Happy Day: Η Έλενα Γαλύφα μιλά και αποκαλύπτει τη σχέση με τον ναυτικό σύζυγό της αλλά και την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί.

Επίσης, μιλά για το πώς αποφάσισε να αυτοπροταθεί για το «GNTM», ενώ σχολιάζει το γεγονός την επιλογής της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ως παρουσιάστριας του «Shopping Star».

«Είμαστε 20 χρόνια μαζί, 15 παντρεμένοι. Αρχικά, δεν έχουμε παιδιά κι αυτό καμία φορά βοηθάει. Νομίζω ότι σεβόμαστε ο ένας τα θέλω του άλλου. Έχω οδηγό το μυαλό μου, στη δουλειά μου πάνω, δεν έχω τις τύψεις ότι αφήνω κάποιον στο σπίτι πολλές ώρες. Μιλάμε καθημερινά και παλιότερα στα πρώτα του ταξίδια θυμάμαι ότι ήμασταν με έναν ασύρματο, μία φορά τον μήνα. Ο σύζυγός μου, είχε μαγαζιά με εστίαση, οπότε ήρθε η κρίση και τα έκλεισε όλα γιατί είχαμε πρόβλημα και αναγκάστηκε να στραφεί στη θάλασσα. Ο σύζυγός μου είναι στήριγμα για εμένα», είπε αρχικά η Έλενα Γαλύφα και συνέχισε:

«Πριν παντρευτούμε με είχε χωρίσει πολλές φορές κι έτσι τον έπεισα και παντρευτήκαμε. Με χώρισε πολλές φορές πριν παντρευτούμε. Παντρεύτηκα 25 χρονών. Ο Θοδωρής είναι δέκα χρόνια μεγαλύτερός μου, πολύ πιο ώριμος και ίσως επειδή ήμουν πολύ μικρή, δεν το σκέφτηκα τι να πάω να κάνω.

galyfa.webp

Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να γίνω μαμά. Εννοείται ότι μου αρέσουν πάρα πολύ τα παιδιά και θέλω πάρα πολύ να δώσω αγάπη σε ένα νέο πλάσμα. Επειδή μεγαλώνω, θα ήθελα να γίνω πιο νέα μαμά. Συγκινούμαι τώρα, δεν ξέρω γιατί... Μετά σκέφτηκα ότι είναι πολύ εγωιστικό για εμένα και ότι σε όποια ηλικία κι αν κάνεις ένα παιδί, θέλει αγάπη από εσένα».

«Όταν βγαίνει κάτι προς τα έξω, υπάρχει κάτι ήδη. Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Παρόλα αυτά μπορεί να συνεχίζεται και να διαιωνίζεται μία είδηση, ένας μύθος γύρω από ένα πρόσωπο, επειδή πουλάει. Η συνεργασία μας ήταν άψογη. Τώρα αν παρασκηνιακά συνέβη κάτι, εγώ δεν μπορώ να το γνωρίζω. Δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να σκεφτώ το αν με πήγαινε ή δεν με πήγαινε η Χ Βίκυ», είπε για τη Βίκυ Καγιά.

Όσο για την Ηλιάνα Παπγεωργίου και το Shopping Star ανέφερε on camera: «Έχει περάσει από 40 κύματα η Ηλιάνα και είναι στην τηλεόραση. Για να είναι κάτι έχει. Αν της πηγαίνει ή όχι, θεωρώ ότι είναι ένα εύκολο project επειδή το έζησα και έκανα δοκιμαστικό. Την ημέρα του δοκιμαστικού δεν ήθελα να πάω γιατί ήμουν σε κακό mood, είχα πιει και κάτι κρασιά σε ένα event και λέω "πού πάω τώρα να κάνω δοκιμαστικό;". Μου είχε γίνει πρόταση για το My Style Rocks τη χρονιά που ήταν και η Ηλιάνα. Πάω μαζί με την Ηλιάνα πακέτο».

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved