Σπύρος Πώρος: «Το star system της Ελλάδας είναι ανάλογο της Βουλγαρίας και της Αιγύπτου»
Media

Σπύρος Πώρος: «Το star system της Ελλάδας είναι ανάλογο της Βουλγαρίας και της Αιγύπτου»

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «MEGA Καλημέρα» ο Σπύρος Πώρος και μίλησε για τον γάμο του στο Λονδίνο, τα χρόνια που έκανε μόντελινγκ και αναφέρθηκε και στα παιδιά του

Ο Σπύρος Πώρος αναφέρθηκε στον γάμο του και την επιλογή τους να γίνει στο Λονδίνο, καθώς η σύζυγός του μένει μεταξύ Λονδίνου και Αθήνας.

«Στη σύζυγο μου θαυμάζω το μυαλό της και την καλοσύνη της καρδιάς της. Δεν αποκλείω να αποκτήσω ακόμη ένα παιδί, όπως δεν είχα αποκλείσει να ξαναπαντρευτώ. Δεν μπορώ να προβλέψω εάν η Μαρία είναι ‘σύντροφος ζωής’, ίσως να είναι», είπε.

«Στο Λονδίνο έμεινα 1,5χρόνο άστεγος. Οι γονείς μου δεν μου έστελναν χρήματα. Όταν ζούσα στο Λονδίνο έπλενα πιάτα, δούλευα σε μηχανουργείο και σε πιτσαρία. Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή».

POROS-5.jpg

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα χρόνια του μόντελινγκ.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κάνεις μόντελινγκ στο εξωτερικό. Κανένας Έλληνας δεν είχε κάνει. Όταν ήμουν στο μόντελινγκ ήταν όλα τα ‘ιερά τέρατα’ της μόδας. Υπάρχουν Έλληνες σταρ όπως η Βίσση, η Μπάρμπα, ο Καραμίχος και ο Ψαρράς. Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι άνθρωποι, αλλά το star system είναι ανάλογο της Βουλγαρίας και της Αιγύπτου».

Ο Σπύρος Πώρος ανέφερε πως αφήνει τα παιδιά του ελεύθερα, διότι ανήκουν στο σύμπαν, ενώ για την απώλεια των γονιών του δήλωσε πως του στοίχισε.

«Η ομορφιά είναι υποκειμενική. Η αύρα μπορεί να κάνει κάποιον να φαίνεται γοητευτικός», είπε.

Ο Σπύρος Πώρος είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Πειραιά.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved