Γιώργος Καραμέρος: «Εγώ δεν είμαι Μενεγάκη, είμαι δημοσιογράφος»
Media

Γιώργος Καραμέρος: «Εγώ δεν είμαι Μενεγάκη, είμαι δημοσιογράφος»

Τη δική του απάντηση στις φήμες που κυκλοφορούν στην τηλεοπτική πιάτσα για τη διακοπή του πρωινού «10 με 1 μαζί» του ΑΝΤ1, έδωσε ο Σπύρος Χαριτάτος. «Δεν γνωρίζω απολύτως τίποτα. Είμαι εδώ, όπως και άλλοι εβδομήντα τεχνικοί και δημοσιογράφοι. Κάθε μέρα και δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας», είπε ο Σπύρος Χαριτάτος.




Ο παρουσιαστής ρωτήθηκε και για το αν έχει κάποια επίσημη ενημέρωση από το κανάλι για όλα αυτά που ακούγονται, αλλά ήταν κατηγορηματικός. «Δεν έχω καμία απολύτως ενημέρωση», είπε αρχικά, αλλά δεν έμεινε εκεί, καθώς έριξε τις μπηχτές του.

«Αν όλα αυτά τα οποία τα μαθαίνω από συγγενείς συνεργατών, δημοσιογράφων και τεχνικών, διαρρέουν από το ίδιο το κανάλι, είναι κάτι που εμένα προσωπικά με στεναχωρεί, είπε. Πρόσθεσε ωστόσο ότι είναι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά και ότι παίρνει πολύ αγάπη καθημερινά από τους τηλεθεατές.

Ο παρουσιαστής ρωτήθηκε και για τα σενάρια που θέλουν την Ευγενία Μανωλίδου να αναλαμβάνει την παρουσίαση της εκπομπής για τα οποία είπε επίσης ότι δε γνωρίζει τίποτα. Αίσθηση ωστόσο προκαλεί η αναφορά του σε «δεσμευτικούς όρους» της συνεργασίας τους με το κανάλι, τους οποίους, όπως είπε «δεν τους βάλαμε εμείς, τους έβαλε ο ΑΝΤ1».

«Εγώ είμαι υπάλληλος και εργάτης» είπε κλείνοντας τις δηλώσεις του, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος φέρεται να είπε: «Δεν έχω την ψευδαίσθηση ότι είμαι η Μενεγάκη για να έχω εκπομπή για 15-20 χρόνια. Εγώ είμαι δημοσιογράφος και με ενδιαφέρει μόνο η δουλειά μου και να έχω δουλειά, γιατί έχω οικογένεια την οποία πρέπει να ζήσω". Πηγή: star
Δείτε το video:




©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved