Κώστας Τσουρός: Αποκαλύπτει πώς προέκυψε ο τίτλος της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα»
Media

Κώστας Τσουρός: Αποκαλύπτει πώς προέκυψε ο τίτλος της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα»

Για τη νέα του εκπομπή με τίτλο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και την τηλεόραση γενικότερα μίλησε ο Κώστας Τσουρός.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και σε αυτά που πρόκειται να δούμε στην εκπομπή.

  • «Ακόμα δεν είδες τίποτα». Πώς προέκυψε ο τίτλος της εκπομπής;

«Ο τίτλος της εκπομπής προέκυψε μέσα από συζήτηση, από κουβέντα. Συζητώντας όλοι μαζί και με τους ιθύνοντες του καναλιού για την εκπομπή, συνέχεια λέγαμε για κάποια πράγματα και ακουγόταν συνεχώς η φράση “ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα”. Οπότε κάποια στιγμή τους λέω “μήπως αυτός είναι ο τίτλος της εκπομπής;”. Τελικά καταλήξαμε στο “Ακόμα δεν είδες τίποτα” γιατί πιστεύω ότι και η εκπομπή θα έχει κάθε Σαββατοκύριακο να μας δείξει πράγματα που ακόμη δεν θα τα έχουμε δει».

  • Πείτε μας δυο λόγια για το περιεχόμενο της εκπομπής.

«Θα είναι μια εκπομπή infotainment. Η βασική καινοτομία θα είναι ότι δεν θα εμπλέκεται η ενημέρωση με την ψυχαγωγία».

tsouros.jpg
  • Δηλαδή;

«Θα είναι άλλοι άνθρωποι στο κομμάτι της ψυχαγωγίας και άλλοι στης ενημέρωσης. Δεν θα είναι όπως σε όλες τις άλλες εκπομπές όπου υπάρχει ένα πάνελ και ασχολούνται και σχολιάζουν όλοι όλα. Σε αυτή την εκπομπή θέλω να ασχολούνται αυτοί που ειδικεύονται στον κάθε τομέα. Δηλαδή οι δημοσιογράφοι και οι άνθρωποι της ενημέρωσης να ασχολούνται με τα ενημερωτικά θέματα και άνθρωποι οι οποίοι είναι στον χώρο του lifestyle να ασχολούνται με τα θέματα της ψυχαγωγίας».

  • Τον όρο infotainment τον ακούμε αρκετά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση, πιστεύετε όμως ότι έχουν όντως προβληθεί infotainment εκπομπές στην ελληνική τηλεόραση;

«Το infotainment είναι κάτι το οποίο κυριαρχεί στην παγκόσμια τηλεόραση όχι με τη μορφή που το έχουμε εμείς εδώ. Γι’ αυτό ακριβώς ίσως υπάρχει και αυτή η απορία αν στην Ελλάδα γίνεται το σωστό infotainment. Υπάρχουν πολύ φιλότιμες και αξιόλογες προσπάθειες.

Υπάρχουν παρουσιαστές και δημοσιογράφοι οι οποίοι μπορούν να το υποστηρίξουν. Υπάρχουν όμως και άλλοι οι οποίοι δεν μπορούν να υποστηρίξουν, και αυτό πάω εγώ, εν πάση περιπτώσει, να “χτυπήσω” με τη δική μου εκπομπή. Θέλω να βάλουμε μια νέα βάση σε αυτό που λέγεται infotainment. Να μπορεί ο τηλεθεατής να ακούει από αυτόν που ξέρει αυτά που πρέπει να ακούσει. Πολλές φορές με ενοχλεί άνθρωποι οι οποίοι είναι εκτός της δημοσιογραφίας και της ενημέρωσης να ασχολούνται και να σχολιάζουν θέματα τα οποία ποτέ τους δεν έχουν ερευνήσει», είπε ο Κώστας Τσουρός στο Βήμα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved