Οι Πανθέοι: Η διαθήκη του Βλάσση ανοίγει
Media

Οι Πανθέοι: Η διαθήκη του Βλάσση ανοίγει

Οι Πανθέοι: Όσα θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ. Η απόπειρα εκβιασμού του Στάθη προς τον Βαλλίδη αποτυγχάνει. Από την άλλη, η διαθήκη του Βλάση ανοίγει και δημιουργούνται τριβές στα μέλη της οικογένειας Πανθέου.

Ύστερα, ο Ισίδωρος ζητάει από τη Μιρέλλα να τον φέρει σε επαφή με το Πνεύμα της μητέρας του, ενώ ο Κίτσος αρχίζει να έχει πιο δυνατά συναισθήματα για τη Μάρμω...

FAMILYTREE_LANDSCAPE_v2

Η Μάρμω, αν και στην αρχή αρνήθηκε να ποζάρει στον Κίτσο για να της κάνει το πορτρέτο της, τελικά αλλάζει γνώμη και αποφασίζει να κάνει το χατίρι στον Ανδρέα. Έτσι, λοιπόν, πηγαίνει στο ατελιέ του νεαρού, αλλά πριν προλάβουν να ξεκινήσουν, φτάνει εκεί ο Τέλης και τους διακόπτει. 0 τελευταίος ενημερώνει τον Κίτσο ότι η Αστυνομία συνέλαβε την Πέλλα και κρατείται στο τμήμα. Το γεγονός αυτό ταράζει τον νεαρό, ο οποίος σπεύδει να τη βοηθήσει.

pantheoi5.jpg

Από την άλλη, η απόπειρα εκβιασμού του Στάθη προς τον Βαλλίδη αποτυγχάνει και τον οδηγεί στην απόλυσή του. Παράλληλα, ο Χρυσίνας δεσμεύεται στον Μαρμάρη ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να καταφέρει να πείσει τον Ισίδωρο να ανοίξει και πάλι τα μεταλλεία. Την ίδια στιγμή, ο τελευταίος βρίσκει τη Χρυσοστόμη στην Κηφισιά και της ζητάει να ορκιστεί πως ο πατέρας του δεν απάτησε ποτέ τη μητέρα τους. Η γυναίκα, θέλοντας να δώσει ένα τέλος στις σκέψεις που τον βασανίζουν το τελευταίο διάστημα, το κάνει. Το ίδιο βράδυ, ο Ισίδωρος βλέπει ένα παράξενο, προφητικό όνειρο, το οποίο τον προβληματίζει ιδιαίτερα...

Η διαθήκη του Βλάσση ανοίγει

vlasis-pantheos-giorgos-konstantinou.jpg

Η μεγάλη στιγμή για τα μέλη της οικογένειας Πανθέου φτάνει. Η επικείμενη ανάγνωση της διαθήκης του Βλάση προκαλεί τριβές και η Δέσποινα φοβάται για την τύχη της Μερόπης. Από την άλλη, η Χρυσοστόμη και ο Ισίδωρος επιμένουν να προχωρήσει η διαδικασία. Την ίδια ώρα, ο Στάθης συναντάει τον Φάνη θέλοντας να αποσπάσει και άλλες πληροφορίες για τον Μπέντοβα, ώστε να μπορέσει να συγκεντρώσει όλα τα στοιχεία που θέλει για να πετύχει ο νέος εκβιασμός του εναντίον του Βαλλίδη .Όμως η άρνηση του θείου του τον εξοργίζει! Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Πέλλα, που έχει αφεθεί πλέον ελεύθερη, μαθαίνει πως η Μάρμω θα ποζάρει για τον Κίτσο και ενοχλείται ιδιαίτερα.

pantheoi4.jpg

Έτσι, λοιπόν, βρίσκοντας μια άλλη πρόφαση επισκέπτεται την κοπέλα προσπαθώντας να την αποτρέψει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Ισίδωρος έχει μία ακόμα απρόσμενη συνάντηση με το μέντιουμ του Γραμματικού, τη Μιρέλλα. Η τελευταία συζητάει μαζί του για το πεπρωμένο και του λέει πως η βέρα της μητέρας του, που έστειλε σε αυτόν, ήταν το μέσο για να επικοινωνεί ο πατέρας του μαζί της. Το γεγονός ταράζει τον άντρα, αλλά εκείνη του εξηγεί πως όποτε θέλει να μιλήσει και ο ίδιος στη νεκρή γυναίκα του μπορεί να το κάνει. Πολύ σύντομα, ο Ισίδωρος πάνω σε μια στιγμή απόγνωσης ζητάει από τη Μιρέλλα να τον φέρει σε επαφή με το πνεύμα της μητέρας του, Νένας.

Πηγή: Mytv

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved