Η παραλία: Η Υπατία, ανήσυχη και εκνευρισμένη από τον Γιώργο, ζητά χρόνο για να ηρεμήσει
Media

Η παραλία: Η Υπατία, ανήσυχη και εκνευρισμένη από τον Γιώργο, ζητά χρόνο για να ηρεμήσει

Η παραλία: Πάει καιρός πια από τη μέρα που ο Καραχάλιος ξεκίνησε να ερευνά την υπόθεση και υφίσταται πλέον πιέσεις για τον εντοπισμό του δολοφόνου. 

Ο Διονύσης συναντά την Καίτη εν αγνοία του Παύλου, παρακαλώντας την να τον αφήσει ήσυχο. Η Υπατία, ανήσυχη και εκνευρισμένη από τον Γιώργο, ζητά χρόνο για να ηρεμήσει προκειμένου να μην αντιληφθούν οι γονείς της ότι υπάρχει ένταση ανάμεσα στο ζευγάρι. Τα συμβάντα που συγκλονίζουν τον κόσμο εκείνη την περίοδο δεν αφήνουν τους χίπηδες αδιάφορους.

H-PARALIA-EPEISODIO-14-5-1.jpg

Έχοντας βρει καταφύγιο στην παραλία των Ματάλων, προσπαθούν να ξεφύγουν από τη σκληρή πραγματικότητα που επικρατεί γύρω τους. Άραγε θα καταφέρει η ουτοπική παραλία να διατηρήσει την αύρα της παραδεισένιας της υπόστασης ή θα υπερισχύσουν η μισαλλοδοξία και ο διχασμός που πλήττουν την κοινότητα του χωριού;

H-PARALIA-EPEISODIO-14-1.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Το παρελθόν του Χάρι συνεχίζει να στοιχειώνει τις νύχτες του, αποκαλύπτοντας σκοτεινά μυστικά της ζωής του πριν την άφιξή του στην ειδυλλιακή παραλία. Η Υπατία και ο Γιώργος επιστρέφουν στα Μάταλα με τις σχέσεις τους τεταμένες, έπειτα από τις συζητήσεις που είχαν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους. Η αναποφασιστικότητα της Υπατίας σχετικά με τα επόμενα βήματα της σχέση της με τον Γιώργο γίνεται όλο και πιο έκδηλη, καθώς η πρόσφατη συμπεριφορά και οι πεποιθήσεις του τη βρίσκουν αντίθετη.

H-PARALIA-EPEISODIO-13-7.jpg

Ένα νέο περιστατικό βανδαλισμού στο καφενείο του Σήφη στρέφει τις υποψίες στους χίπηδες και βαθαίνει ακόμα περισσότερο το ρήγμα στη σχέση τους με τους ντόπιους. Ο βανδαλισμός σε συνδυασμό με την τραγική δολοφονία και τις κατηγορίες προς τους χίπηδες, μαρτυρούν την προσπάθεια κάποιου να τους εκδιώξει από τη γραφική παραλία των Ματάλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved