Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι 51 ετών. Μετανιώνω που άφησα πολλά χρόνια να πάνε χαμένα…»
Media

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Είμαι 51 ετών. Μετανιώνω που άφησα πολλά χρόνια να πάνε χαμένα…»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη με εξομολογητική διάθεση στην εκπομπή, Mega Καλημέρα αναφέρθηκε στα χρόνια που πέρασαν, αποκάλυψε το μεγάλο λάθος της και δηλώνει πρώτη φορά ότι είναι καλά στην προσωπική της ζωή. 

Αρχικά, η Κατερίνα Γκαγκάκη αναφέρθηκε στην έννοια της αλληλεγγύης και της προσφοράς. Όπως είπε η ίδια, τα τελευταία χρόνια λειτουργεί βάσει του τι μπορεί να κάνει για τους άλλους.

«Αυτό που ζω τώρα και προσφέρω δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ζούσα στο παρελθόν. Με συγκλονίζει όταν χτυπάει το τηλέφωνο και είναι κάποιος που δεν μπορώ να βοηθήσω. Δυστυχώς, δεν μπορείς να τα λύσεις όλα ή τουλάχιστον όχι τόσο γρήγορα όσο θα ήθελες», είπε.

gagaki-(4).jpg

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επιλογή της να βρίσκεται πίσω από τις κάμερες.

«Βρίσκομαι πίσω από τις κάμερες από επιλογή. Εάν προκύψει κάτι καλό που θα έχει να κάνει με το «μπροστά», δεν θα πω όχι. Έχω περάσει πάρα πολύ καλά στην τηλεόραση. Βρίσκω απολαυστική και γοητευτική τη διαδικασία της τηλεόρασης, αλλά όχι για κάθε μέρα. Αν υπάρξει κάτι τηλεοπτικό στο μέλλον που να συνδυάζει όλα αυτά που θέλω, θα το κάνω με όλη μου την καρδιά», είπε.

«Στην τηλεόραση έχουμε ανθρώπους που με μία τους λέξη ή με μία τους κίνηση μπορούν να επηρεάσου. Οι σημερινοί stars δεν θα είναι ποτέ του ίδιου βεληνεκούς που ήταν στο παρελθόν».

gagaki.jpg

Ακόμη, αναφέρθηκε και στο «φαινόμενο» Ελένη Μενεγάκη.

«Βρήκα μαγικό αυτό που έκανε η Ελένη Μενεγάκη με την αποχή της από την τηλεόραση για έναν χρόνο. Για έμενα η Ελένη από μόνη της είναι ένα «μάθημα» στα media», είπε.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη ανέφερε πως μετανιώνει που άφησε πολλά χρόνια να πάνε χαμένα και που στέρησε από τους γονείς της να την δουν συναισθηματικά «καλά».

«Είμαι διστακτική να πω δημόσια ότι είμαι καλά αυτήν την περίοδο. Φοβάμαι ότι κάτι θα γίνει και θα “μου το πάρουν”», αποκάλυψε.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved