Media

Πιερίδη: Όταν είχε αποκαλύψει – «Γυναίκες στέλνουν μηνύματα στον σύζυγό μου και απαντώ η ίδια»!

Gossip-tv Team

Η εκπομπή Ηappy Day πρόβαλλε βίντεο από τον γάμο του ζευγαριού αλλά και απόσπασμα από κοινή του συνέντευξη, όπoυ η Μαριάντα Πιερίδη τότε είχε κάνει μία αποκάλυψη για τον Δημήτρη Κατριβέση!

Η τραγουδίστρια είχε αναφέρει: «Γυναίκες στέλνουν μηνύματα στα social media στον σύζυγό μου και φροντίζω να του απαντάω η ίδια ανάλογα».

Αφορμή για να προβληθεί αυτό το βίντεο στάθηκε τα όσα είπε η ίδια η Μαριάντα Πιερίδη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου που ήταν καλεσμένη.

Η Μαριάντα Πιερίδη απόλυτα ειλικρινής είπε στην εκπομπή, Super Κατερίνα:

«Για να το ξεκαθαρίσω και αυτό. Περίεργη περίοδος. Λίγο πριν ολοκληρωθούν οι καλοκαιρινές εκπομπές, έγινε κάτι κατά τη διάρκεια της εκπομπής, Καλοκαίρι #Yes, που ήταν σοκαριστικό. Δεν το έχω συναντήσει, δεν έχει χρειαστεί να το αντιμετωπίσω ξανά στην προσωπική μου ζωή. Το μοιράστηκα με τη Φελίσια γιατί εκείνη τη στιγμή ήταν δίπλα μου και μαζικά εγκεφαλικά! Προσπάθησα να το διαχειριστώ. Έγινε κάτι στον γάμο μας. Ήμουν στην εκπομπή. Κάτι μου έστειλαν με μήνυμα. Μηνύματα πολλά! Το έψαξα γιατί είμαστε 9 χρόνια μαζί. Όλο αυτό ήταν ένα τσουνάμι που με πήρε και με σήκωσε. Χαμός!».

pieridi-katrivesis-(2).jpg

Και υπογράμμισε: «Το έψαξα πολύ. Βρήκα. Μου μίλησε και ο ίδιος. Τώρα είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Ό,τι και αν είναι, είναι σκληρό, σε μια σχέση είναι αιτία χωρισμού, αλλά όταν είσαι με έναν άνθρωπο πολλά χρόνια, καταλαβαίνεις ότι κάποια στιγμή… θα μπορούσα να είμαι κι εγώ. Το θέμα είναι ένα, ότι όταν καλείσαι να αντιμετωπίσεις κάτι τέτοιο κι όταν κι ένας άλλος άνθρωπος παρακολουθεί αυτό που κάνεις στην τηλεόραση και σε βλέπει και φροντίζει εκείνη τη στιγμή που είσαι σε διάλειμμα να σου στείλει κάτι… Ο κόσμος είναι κακός».

pieridi-katrivesis-(5).jpg

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω όταν το ζευγάρι είχε δώσει παλιά κοινή συνέντευξη και η τραγουδίστρια έλεγε «Γυναίκες στέλνουν μηνύματα στον σύζυγό μου και απαντώ η ίδια»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved