Τίνα Μεσσαροπούλου: «Έχω κρίνει και αυστηρά τη Σταματίνα Τσιμτσιλή»
Media

Τίνα Μεσσαροπούλου: «Έχω κρίνει και αυστηρά τη Σταματίνα Τσιμτσιλή»

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μιλά για τη συνεργασία της με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας του «Happy Day» και δηλώνει εύκολος άνθρωπος, αφού παίρνει από τους άλλους αυτό που θέλουν να της δώσουν

Η Τίνα Μεσσαροπούλου βρίσκεται για έβδομη συνεχή χρονιά στην παρέα του «Happy Day» στον Alpha. Ποια είναι η σχέση της με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή;

357148014_816399329867040_2831227153545288980_n.jpg

■ «Happy Day» ξανά. Είσαι χαρούμενη γι' αυτό;

Είναι η έβδομη χρονιά για μένα στην εκπομπή και είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί αυτή η σχέση δεν είναι μόνο επαγγελματική πια. Δεν το βλέπουμε σαν δουλειά. Είμαστε μια παρέα που πίνει κάθε πρωί τον καφέ της μαζί. Αρα, μόνο ευτυχής μπορεί να είμαι γι' αυτή την επαγγελματική-φιλική συνεύρεση.

■ Έπαιξε ρόλο το ότι πρόκειται για μια επιτυχημένη εκπομπή;

Αν δεν άντεχα, δεν θα καθόμουν. Είναι βασικός παράγοντας για μένα να περνάω καλά. Πάντα πηγαίναμε καλά. Και μπορεί κάποιες φορές να υπήρχαν διαφωνίες-είναι κάτι που μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε δουλειά αλλά είμαστε τόσο αγαπημένοι, που δεν μας αγγίζουν. Οποιαδήποτε ένταση και αν δημιουργηθεί, συμβαίνει και τελειώνει εκεί. Δεν είναι τίποτα σχεδιασμένο, είμαστε μια παρέα και έτσι λειτουργούμε. Γι' αυτό, άλλωστε, κάνουμε παρέα και εκτός εκπομπής.

343726950_3418656325068374_1167253147667944919_n.jpg

■ Πέρυσι, σε μια δύσκολη χρονιά λόγω ανταγωνισμού, εσείς κάνατε... περίπατο. Πού το αποδίδεις;

Όλα είναι αλληλένδετα. Την πρώτη φορά που είδαμε αυτά τα εντυπωσιακά νούμερα του 40%-44%, ήμασταν στον αέρα της εκπομπής και η αρχισυντάκτρια, Μαίρη Παλιαλέξη, μας είπε στο ακουστικό: «Έχουν έρθει κάποια νούμερα, αλλά πιστεύω πως είναι λάθος». Δεν ήταν λάθος τελικά! Είμαστε μια συνήθεια. Μια παρέα που διακατέχεται από ποικιλομορφία απόψεων. Δεν είναι ρόλοι, είναι οι χαρακτήρες μας.

■ Τη Σταματίνα την παρακολουθείς ως τηλεκριτικός από τα πρώτα της βήματα. Πώς τη βλέπεις σήμερα;

Την παρακολουθώ και την έχω κρίνει και αυστηρά. Προς τιμήν της, όταν συναντηθήκαμε, μου είπε: «Δεν με νοιάζει τι έχεις γράψει και τι έχεις πει. Εγώ τα αφήνω όλα πίσω, γιατί με ενδιαφέρει το καλό της εκπομπής». Αυτό δείχνει έναν ευφυή άνθρωπο. Είναι πάρα πολύ έξυπνη!

■ Στο τηλεοπτικό ρεπορτάζ πώς διατηρείς τις ισορροπίες; Έχεις έρθει σε δύσκολη θέση;

Το να έρθω σε δύσκολη θέση είναι μονόδρομος. Πλέον όλοι οι τηλεοπτικοί συντάκτες ανήκουν σε μια τηλεοπτική ομάδα και η ιστορία έχει ξεπεράσει αυτή τη δυσκολία. Το να στενοχωρηθούν ή να οργιστούν κάποιοι από ένα ρεπορτάζ είναι αναπόφευκτο. Αν είμαι, όμως σίγουρη για κάποιο ρεπορτάζ δεν θα χαϊδέψω αυτιά. Έχω δημιουργήσει σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια και οι άνθρωποι γνωρίζουν πως ό,τι κάνω το κάνω γιατί το πιστεύω και επειδή υπηρετώ το ρεπορτάζ, δεν είμαι εμμονική. Για τον ίδιο άνθρωπο μπορεί να γράψω ή να πω τα καλύτερα, ακόμη και να τον χειροκροτήσω. Είμαι δίκαιη. Θα σου πω ότι ακόμη και το κανάλι που εργάζομαι κάποιες φορές έχει παράπονα - αυτό κάτι σημαίνει.

376811358_317523877600594_14743843069498494_n.jpg

■ Περίμενες αυτή την εξέλιξη σε αυτή τη συνεργασία;

Με τη Σταματίνα γνωριζόμασταν, με τη Μαίρη Παλιαλέξη είχαμε δουλέψει μαζί στο «Κους-κους», πρόσωπα πίσω από τις κάμερες επίσης γνώριζα. Δεν ήξερα τον Δημήτρη Παπανώτα και τον Κώστα Φραγκολιά, αλλά είμαι εύκολος άνθρωπος, γιατί παίρνω από τους άλλους αυτό που θέλουν να μου δώσουν. Η σχέση μας εξελίχθηκε σιγά-σιγά. Στην αρχή, ο Κώστας και ο Δημήτρης ήταν πολύ κοντά με την Ελένη Τσολάκη και δεν ήταν εύκολο, αλλά έγινε και είναι ωραίο.

Πηγή: Real

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved