Πάνος Σταθακόπουλος: «Δεν κάνω εκπτώσεις στη δουλειά μου»
Media

Πάνος Σταθακόπουλος: «Δεν κάνω εκπτώσεις στη δουλειά μου»

Ο Πάνος Σταθακόπουλος μετρά μία μακριά πορεία τόσο στο θεατρικό σανίδι όσο και στη μικρή οθόνη. Φέτος θα τον απολαύσουμε στη νέα σειρά της ΕΡΤ «Στα σύρματα».

Ο ηθοποιός μιλά για το πώς έχει καταφέρει να είναι πάντα ενεργός ενώ σχολιάζει και την εικόνα της σημερινής τηλεόρασης.

STATHAKOPOULOS-(1).jpg

Είστε πολλά χρόνια ενεργός ηθοποιός. Πώς τα καταφέρατε, δεδομένου ότι ο χώρος σας είναι δύσκολος, ανταγωνιστικός;

Θεωρώ ότι είμαι ένας πολύ σταθερός ηθοποιός. Ό,τι συμφωνήσω με τους συντελεστές της κάθε δουλειάς αυτό θα γίνει. Σέβομαι τους σκηνοθέτες και ακολουθώ πάντα τις οδηγίες τους. Δεν κάνω εκπτώσεις στη δουλειά μου. Υπηρετώ πιστά αυτό που έχουμε συμφωνήσει.

Ποια είναι τα επόμενα θεατρικά σχέδιά σας;

Μετά το τέλος της περιοδείας, ξεκινάω πρόβες με την Κάτια Δανδουλάκη, διότι θα ανεβάσουμε ξανά την παράσταση «Διάλεξε τον θάνατό σου αγάπη μου». Το έργο είναι του Ρομπέρ Τομά, σε διασκευή και σκηνοθεσία των Ρέππα - Παπαθανασίου. Οι παραστάσεις θα ξεκινήσουν αμέσως μετά τις δημοτικές εκλογές.

1684166770823-883413443-stathakopoulos-(2).jpg

Τηλεοπτικά, φέτος σάς απολαμβάνουμε στη σειρά «Στα σύρματα» της EPT 1. Πώς είναι αυτή η νέα επαγγελματική συνθήκη;

Υπέροχη! Υποδύομαι έναν εξαιρετικό ρόλο, τον Φωκίωνα Πάρλα, τον διευθυντή των φυλακών. Τα «Σύρματα» έχουν απίστευτο σενάριο, από τα ωραιότερα που έχω διαβάσει. Συνολικά η σειρά αποτελείται από 26 επεισόδια και μου έκανε εντύπωση που πριν καν ξεκινήσουν τα γυρίσματα τα είχαμε στα χέρια μας όλα. Το σίριαλ προβάλλεται κάθε Παρασκευή, στις 21.45, στην ΕΡΤ1. Η σκηνοθεσία είναι του Χάρη Μαζαράκη, που έχει γράψει και το σενάριο μαζί με τον Νίκο Δημουλή.

Τι εύχεστε για τη νέα σεζόν;

Για τη νέα σεζόν εύχομαι να γίνουν ωραίες δουλειές που σέβονται τους ηθοποιούς και τους τηλεθεατές. Τα τελευταία χρόνια μπήκε η μυθοπλασία σε όλα τα κανάλια και έχει βελτιωθεί η κατάσταση στην τηλεόραση

Πηγή mytv

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved