Έντουαρντ Στεργίου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη συμβουλή που του έχει δώσει η Βίκυ Καγιά
Media

Έντουαρντ Στεργίου: Αποκαλύπτει για πρώτη φορά τη συμβουλή που του έχει δώσει η Βίκυ Καγιά

Πρωίαν σε είδον: Ο Έντουαρντ Στεργίου μίλησε στην εκπομπή της ΕΡΤ και περιέγραψε τις ιστορίες πίσω από τις φωτογραφίες του στο Instagram.

Ο ίδιος, είχε γίνει γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο GNTM και δεν θα μπορούσε φυσικά να μην αναφερθεί και στην Βίκυ Καγιά.

«Δεν ονειρευόμουν από μικρός να γίνω μοντέλο. Το μόντελινγκ για μένα προέκυψε όταν ήμουν 19. Τότε άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες, μήπως να δοκιμάσω; Γιατί κάποιοι άλλοι στόχοι που κυνηγούσα δεν πήγαιναν καλά», είπε αρχικά ο Έντουαρντ Στεργίου.

stergiou.jpg

Αναφερόμενος στην Βίκυ Καγιά είπε: «Η συμβουλή που μου είχε δώσει η Βίκυ Καγιά στο GNTM δεν είχε καμία σχέση με τη μόδα. Μου είχε πει ότι "εσύ πρέπει να βρεις μια γυναίκα από το εξωτερικό, οι Ελληνίδες δεν είναι για σένα". Δεν ξέρω γιατί το είχε πει αυτό και τι είδε σε εμένα».

«Έχω ένα connection για το πώς θα ήθελα να είμαι σε πέντε χρόνια. Θα ήθελα πολύ να γίνω αυτός ο τύπος, να είμαι πιο πειθαρχημένος, να μπορώ να πω ότι θα κάνω αυτά τα πράγματα και να κάνω αυτά τα πράγματα και σιγά σιγά να χτίσω αυτόν τον μελλοντικό Έντουαρντ», είπε κλείνοντας.

Δείτε το βίντεο:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved