Τσουρός: Πώς βγήκε το όνομα, Ακόμα δεν είδες τίποτα, τα νούμερα τηλεθέασης και οι συνεργάτες
Media

Τσουρός: Πώς βγήκε το όνομα, Ακόμα δεν είδες τίποτα, τα νούμερα τηλεθέασης και οι συνεργάτες

O Κώστας Τσουρός ήταν καλεσμένος στην Ελένη και μίλησε για την πρεμιέρα που κάνει το Σάββατο στο Mega με την εκπομπή, Ακόμα δεν είδες τίποτα, αποκάλυψε πως βγήκε το όνομα της εκπομπής, αναφέρθηκε στα νούμερα τηλεθέασης και τόνισε ότι κρατά τις συμβουλές της παρουσιάστριας που του έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια.

«Βγήκε πάνω στην κουβέντα το όνομα της εκπομπής όταν συζητούσαμε τι θα κάνουμε στην εκπομπή και πάνω στην κουβέντα έλεγε ο ένας «ακόμα δεν είδες τίποτα», ο άλλος έλεγε «ακόμα δεν είδες τίποτα» και είπα «παιδιά αυτό που μας έρχεται στο μυαλό είναι και ο τίτλος της εκπομπής» ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Στη συνέχεια οι συνεργάτες του μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Ελένη τόσο για την εκπομπή που θα δούμε όσο και για τη συνεργασία με τον Κώστα.

Η Νόνη Δούνια είπε πως η εκτίμηση με τον Κώστα Τσουρό είναι αμοιβαία και τον θεωρεί πολύ ικανό ενώ είπε πως η ομάδα έχει ήδη «δέσει».

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είπε πως είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζεται με τον Κώστα Τσουρό και δήλωσε πως έχει πολύ γέλιο.

Η Ελεάννα Τρυφίδου, η οποία θα είναι αρχισυντάκτριά του, είπε πως ήταν η πρώτη του αρχισυντάκτρια στην ψυχαγωγία.

Η Δήμητρα Καλφούντζου δήλωσε πως ο Κώστας Τσουρός είναι απαιτητικός αλλά έχει το προτέρημα να ακούει.

Η Δέσποινα Τσόκου είπε πως υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός μεταξύ τους και πως τώρα τον γνωρίζει καλύτερα.

Ο Πάνος Κατσαρίδης είπε πως είναι πολύ τιμητικό να είναι με τον Κώστα Τσουρό σε αυτό το εγχείρημα και πως γνωρίζονται χρόνια και είναι σαν οικογένεια.

Ενώ αναφέρθηκε και στα νούμερα τηλεθέασης λέγοντας:« Σκοπός μου είναι να κάνω μία ωραία εκπομπή, μία αξιοπρεπής δημοσιογραφική εκπομπή... Για εμένα τα νούμερα είναι σε δεύτερη μοίρα. Με ενδιαφέρει να πει ο τηλεθεατής ότι "α κάτι, είδα σήμερα"».

Ο Κώστας Τσουρός έρχεται το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 13:40 στο MEGA για να επαναπροσδιορίσει την έννοια του infotainment.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved