Παλαιτσάκη: «Ποιος είναι ο Λιάγκας ο οποίος ευεργετεί όποιον κάθεται δίπλα του; Πού ζούμε;»
Media

Παλαιτσάκη: «Ποιος είναι ο Λιάγκας ο οποίος ευεργετεί όποιον κάθεται δίπλα του; Πού ζούμε;»

«Χείμαρρος» η Νανά Παλαιτσάκη κατά του Γιώργου Λιάγκα με αφορμή τα όσα είπε στο Πρωινό ότι άνθρωποι που έχουν ευεργετηθεί δίπλα του τώρα γράφουν εναντίον του.

Η Νανά Παλαιτσάκη ακούγοντας τις δηλώσεις του ξέσπασε στον αέρα της εκπομπής, Mega Καλημέρα: «Το ακούω και βλέπω ότι το αντιμετωπίζουμε με χαλαρότητα. Ποιος είναι ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος ευεργετεί και έχει την άποψη ότι όποιος κάθεται δίπλα μου, τού δίνω εγώ την άδεια να υπάρχει; Σε ποια εποχή ζούμε; Τώρα πάμε καλά; Υπάρχει στο 2022, ζούμε στην ελέω Θεού βασιλεία; Έρχεται ο βασιλιάς Ήλιος; Το λέω εγώ που έχω καθίσει δίπλα σε ανθρώπους και έχουν καθίσει δίπλα μου άνθρωποι. Τι είναι αυτά τα χάλια;»

nana-palaitsaki.jpg

Και πρόσθεσε: «Είναι δυνατόν να λες ότι εγώ σε ευεργέτησα; Ποιος είναι αυτός; Ο Πάπας; Πού ζούμε; Αυτό είναι αδιανόητο ως έκφραση δημόσια από άνθρωπο που είναι εκπομπάρχης. Εγώ έχω πληρώσει την αλαζονεία ανθρώπων, οι οποίοι κάποια στιγμή ζήτησαν ακόμα και το κεφάλι μου σε ένα πιάτο. Έλεος πια με την αλαζονεία. Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν αλαζόνες άνθρωποι, οι οποίοι νομίζουν ότι οι άνθρωποι είναι αντικείμενα. Δεν υπάρχουν πάνελ. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Υπάρχουν άνθρωποι.»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved