Μετά τη φωτιά: Άλκηστις Ζιρώ: «Η Ειρήνη προσγειώνεται στην πραγματική ζωή με τα μούτρα»
Media

Μετά τη φωτιά: Άλκηστις Ζιρώ: «Η Ειρήνη προσγειώνεται στην πραγματική ζωή με τα μούτρα»

Η Άλκηστις Ζιρώ κρατά έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη νέα φιλόδοξη σειρά «Μετά τη φωτιά».

Η ίδια μιλά για όλα και φυσικά για την ηρωίδα της σε γνωστό περιοδικό.

  • Κάνατε το τηλεοπτικό σας ντεμπούτο το 2019 με τη σειρά «Ου φονεύσεις» και έκτοτε έχουν προκύψει πολύ ωραίες συνεργασίες. Νιώθετε ότι, εκτός από τη σκληρή δουλειά, είχατε και την τύχη με το μέρος σας;

«Σίγουρα η δουλειά μας έχει μέσα και τον παράγοντα της τύχης. Νιώθω αρκετά τυχερή που μέχρι-τώρα μπόρεσα να δουλέψω και να γνωρίσω ανθρώπους που μου έδειξαν εμπιστοσύνη, που με βοήθησαν να εξελιχθώ, να μάθω δίπλα τους, που μου έδωσαν ευκαιρίες να δοκιμαστώ σε διαφορετικά πράγματα. Ή τύχη" που λέμε, είναι κατά βάση αυτοί οι άνθρωποι».

  • Πώς προέκυψε η συνεργασία στη σειρά «Μετά τη φωτιά»;

«Πέρασα από κάστινγκ. Η διαδικασία διήρκησε αρκετό καιρό και κάποια στιγμή χτύπησε το τηλέφωνό μου. Ήταν από την παραγωγή της σειράς και μου είπαν ότι θέλουν να είμαι η Ειρήνη. Με τον σκηνοθέτη μας τον Γρηγόρη Καραντινάκη συνεργαστήκαμε μαζί πέρυσι στα “Νούμερα”. οπότε πλέον γνωριζόμαστε καλά, ξέρει πώς δουλεύω, ξέρω πώς δουλεύει και αυτό σου δημιουργεί με έναν τρόπο μια ασφάλεια και μια εμπιστοσύνη».

  • Υποδύεστε την Ειρήνη Ιωαννίδη, ένα κορίτσι που προέρχεται από πλούσια οικογένεια και έχει τα πάντα. Πείτε μας περισσότερα για εκείνη.

«Είναι μοναχοπαίδι και μεγάλωσε με τον μπαμπά της καθώς έχει χάσει τη μητέρα της. Σπούδασε Νομική και πλέον είναι και επίσημα δικηγόρος. Είναι καλοσυνάτη, ευγενική, δίκαιη, δυναμική, αλλά παράλληλα είναι ένα κορίτσι που μεγάλωσε χωρίς φίλτρα. Δεν είχε και δεν έχει έντονα ερεθίσματα από την πραγματική ζωή που είναι εκεί έξω».

  • Ζει στο ροζ συννεφάκι της;

«Σίγουρα, αλλά χωρίς να είναι αδιάφορη για τη ζωή και τους ανθρώπους γύρω της. Απλά τα πάντα μέχρι τώρα τα έβλεπε από ένα πρίσμα απόλυτης ασφάλειας που της εξασφάλιζε ο πατέρας της και η οικονομική της κατάσταση».

  • Είναι όμως καθαρός και καλός χαρακτήρας!

«Πολύ. Είναι συγκινητικό πόσο καθαρή και εύθραυστη είναι η ψυχή της».

  • Είναι αρραβωνιασμένη με τον Αλέξανδρο. Είναι πραγματικά ερωτευμένη μαζί του;

«Όχι. Η σχέση της με τον-Αλέξανδρο είναι μια βιτρίνα. Τα κοινωνικά στερεότυπα είναι βαθιά ριζωμένα στον κύκλο της, αλλά και στην οικογένειά της. Οπότε αυτή η σχέση, εξυπηρετεί άλλους σκοπούς, που ούτε π ίδια δεν μπορεί να δικαιολογήσει στον εαυτό της γιατί τους υπηρετεί. Ίσως γιατί έμαθε μεγαλώνοντας ότι "έτσι πρέπει";».

  • Τι αλλάζει στη ζωή της μετά την πυρκαγιά;

«Τι δεν αλλάζει είναι η σωστή ερώτηση. Αλλάζουν όλα. Ό,τι μπορεί να σκεφτεί κάποιος για εκείνη και τη ζωή της έρχεται... τούμπα. Επαναπροσδιορίζεται όλη της η ύπαρξη. Προσγειώνεται στην πραγματική ζωή με τα μούτρα».

  • Η Ειρήνη θα δει την αληθινή πλευρά των ανθρώπων;

«Θα αναθεωρήσει ό,τι ήξερε. Όλα ξεκινούν από το μηδέν. Από την αρχή».

  • θα ερωτευτεί -για πρώτη φορά πραγματικά- τον άντρα που θα τη σώσει, τον Οδυσσέα. θα ανοίξει ένας διαφορετικός κόσμος μπροστά της;

«Υποθέτω όλοι μας μπορούμε να καταλάβουμε τι πάει να πει πρώτος έρωτας. Σε παίρνει μαζί του σαν χείμαρρος. Οπότε θα δει και θα νιώσει πολλά διαφορετικά πράγματα».

  • Θα μπορέσει να προστατέψει τον εαυτό της αλλά και τον Οδυσσέα από τα πυρά της προηγούμενης ζωής της;

«Δεν ξέρω αν θα καταφέρει να τους προστατέψει, αλλά σίγουρα θα κάνει ό,τι μπορεί. Δίνοντας όλο της το είναι για να είναι ασφαλείς οι γύρω της κι εκείνη».

  • Με την Ανθή μεγάλωσαν μαζί στο ίδιο σπίτι και έχουν μια αδελφική σχέση.

«Πράγματι, η Ανθή για την Ειρήνη δεν είναι σαν αδελφή της. Για εκείνη είναι η αδελφή της. Η αγάπη τους είναι αμοιβαία και συγκινητικά δυνατή. Πάνω από όλους και απ' όλα βάζουν η μια την άλλη. Και τώρα έχουν έναν ακόμη λόγο παραπάνω», είπε η Άλκηστις Ζιρώ στο tv 24.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved